Přejít na obsah

Zalití zámku - opatření proti krádeži


Martas28

Doporučené příspěvky

Tak promazáno a zpět k tématu !!!

PROCHY, můžeš nám tedy napsat, jak jde jednoduše otevřít kapota bez poškození a jak nebo kde se napojíš na elektriku když nemáš nikde vyvedený kabel (+)?

Jsou to informace, které by se spoustě lidem hodily. Já jsem to musel řešil asi před 2 roky.

:kol-47:

Ako otvorit prednu kapotu bez poskodenia sem pisat nebudem!!!!!!

Pre bezpecnost vasich aut SUPERBOU :kol-28:

+ z druhej baterky napojis na alternator alebo starter.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

souhlas žraloku.

Jinak já už měl tu čest mít totálně vybitou baterku a musím říct,že ve mě byla malá dušička a to jsem naštěstí neměl zámek zalepený.Pouze byl rozkočený a tudíž mi do něj nešel klíč.No naštěstí se povedlo asi po 40 minutách.

Ještě jsem neviděl že by se zloděj tak snažil nepoškodit něco na autě.Buď to jde a nebo ne.Když ne tak pak je oprava drahá.A když to bude chtít celé ukrást profík tak to ukrade kdykoli odkudkoli a je mu fuk jestli to má zámek nebo ne.

Obyčejné smažky ti vybijou okno jen proto,že tam vidí třeba deštník.Profík ti tam zase neoleze kvůli radia.Ten to veme komplet.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 3 měsíce později...

Tak chlapci, podívejte se na to z jiného pohledu. Čím více to zlodějovi stížíte (zaslepení zámku, apod), tím víc Vám toho na autě zkurví. začne páčit, krouhat,mlátit, kroutit, rozbíjet skla, apod. jakožto bývalý člen 7er uvádím jednoduchý příklad. Na BMW se kradou znaky na kapotě a kaufru. Takový nový znak si jeden klučina řádně přilepil epoxidem, právě, aby mu to neukradli. Ouha: zloděj se na tom prostě zaseknul a počkodil toho víc, než bylo potřeba. takže já radím, nic nezaslepovat, nepřilepovat zbytečně nešroubovat. Když Ti tam někdo bude chtít vlézt, tak tam prostě vleze. Dnes se dá rozbít okno i bez rámusu (stačí robitá keramika od svíčky, ta tím proletí jak máslem a bez rámusu). Spíš radím zaměřit se na elektronické zabezpečení auta, vhodným alarmem, pokud jsi fajnšmekr, dáš si tam Magicar, kde ovladač doma funguje jako pager při narušení a dá se namachrovat třeba dálkovým startem, bezklíčkovým otevíráním, apod.

Editováno: , autor: SUP1
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...