wladi Vloženo 30. Září 2012 Sdílet Vloženo 30. Září 2012 Ahojte pani, mam taky problem ze som dnes prisiel vecer k autu sadnem, otocim klucom, zapnem svetla a climatronic nesvietil a ani neukazoval vonkajsiu teplotu..iba dve palicky tam boli. Na maxidote ukazuje vonkajsiu teplotu spravne si myslim. Este sa mi nechce ohriat auto az po dlhsej jazde a ked tomu zopar krat stupim, ale dole kopcom mi klesne teplota. To bude asi termostat, pisem len koli tomu ci to spolu nesuvisi. Dakujem za odpovede Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cuzik Vloženo 30. Září 2012 Sdílet Vloženo 30. Září 2012 je tam mnoho variant, ja bych nesel po soucastach a hledal chybu muzes na to prijit hned nebo az ta posledni zajed do servisu nebo nekdo kdo ma v kompu program a tam zjisti problem hned cus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wladi Vloženo 2. Říjen 2012 Autor Sdílet Vloženo 2. Říjen 2012 Takze ako mi kamarat povedal podsvietenie a teplota z budikov ide do climatronicu po CANe a na fiagnostike bola presne tato zavada - sporadicka...podsvietenie ide dalej takze som to neriesil, mozno sa pozriem na kable ci niekde v konektore sa nehybe PIN. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 2. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2012 to nejde po canu! čidlo venkovní teploty jde z čídla venkovní teploty! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.