Publikováno Září 30, 201212 r Ahojte pani, mam taky problem ze som dnes prisiel vecer k autu sadnem, otocim klucom, zapnem svetla a climatronic nesvietil a ani neukazoval vonkajsiu teplotu..iba dve palicky tam boli. Na maxidote ukazuje vonkajsiu teplotu spravne si myslim. Este sa mi nechce ohriat auto az po dlhsej jazde a ked tomu zopar krat stupim, ale dole kopcom mi klesne teplota. To bude asi termostat, pisem len koli tomu ci to spolu nesuvisi. Dakujem za odpovede
Září 30, 201212 r je tam mnoho variant, ja bych nesel po soucastach a hledal chybu muzes na to prijit hned nebo az ta posledni zajed do servisu nebo nekdo kdo ma v kompu program a tam zjisti problem hned cus
Říjen 2, 201212 r Autor Takze ako mi kamarat povedal podsvietenie a teplota z budikov ide do climatronicu po CANe a na fiagnostike bola presne tato zavada - sporadicka...podsvietenie ide dalej takze som to neriesil, mozno sa pozriem na kable ci niekde v konektore sa nehybe PIN.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.