Kimimar Vloženo 3. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2012 Cau,menil jsem si trysky na octe 66kw daval jsem tam trysky 502 a po namontovani zpet na auto mi nechce naskocit,musi se ty vstriky po namontovani novych trysek nejak serizovat?dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 3. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2012 Odvzdušnit. Povol převlečnou matici na vstřikovači III. válce a pomocník ať několik vteřin startuje. Ty máš matici v hadře Až půjde nafta potom přestanete . Utáhneš matici a to stejně na vstřiku II. válce. Potom start. Bude to zpočátku nerovnoměrně, chod motoru bude nepravidelný než se dostane nafta do I. A IV válce, ale pokud je vše v pořádku tak chod motoru by se měl srovnat. Pokud jsi při vymontovaných vstřicích neucpal hadičku přepadu(šroubkem nebo nýtkem), která jde do čerpadla tak mohla spadnou nafta i z filtru až do nádrže a startování by bylo velmi obtížné. Potom jedině zalít filtr To znamená na filtru (zpátečka) vyndat regulační ventil a filtr zalít naftou. Pozor gumičky se musí dát nové jsou nabobtnalé od nafty a když budeš zasouvat zpět reg ventil tak pravděpodobně skřípneš. Modrý kroužek nahoře ,černý dole. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kimimar Vloženo 6. Říjen 2012 Autor Sdílet Vloženo 6. Říjen 2012 Dik,udělal sem to podle rady a naskočila hned ale mam ještě 1 problém jeden vstřik mi propouští naftu vyčistil sem ho naftou dotahl a porad to propouští co s tím? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.