Petik_hell Vloženo 7. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2012 (editace) Zdravim, Mám menší prosbu, tento problém jsem i po fukci ,,hledat" nenašel. Chci vyměnit motor šíbru před faceliftem s kolébkovým přepínačem za motor po faceliftu webasto s otočným přepínačem. Podle schémat jsem si našel že se celá svorkovnice T6G musí přepinovat. V tom není problém. Problém je v tom že předface měl pouze jeden drát z komfortky a poface má dráty dva. Ten původní je jasnej. Ale ten druhý? k čemu tam slouží dva dráty z komfortky respektive z ŘJ centrálního zamykání? Mám dodělanou dálku (neorigo) s dotahováním oken. Má to s tím souvislost? Mám použít drát ze svorky 15a? tudíž spínané klíčkem? Ten drát mi ,,zbyde" z původního zapojení Děkuji za všechny tipy. Doufám že toto téma není duplicitní. Jestli ano omlouvám se a prosím o odkaz. Editováno: 8. Říjen 2012, autor: Petik_hell Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petik_hell Vloženo 10. Říjen 2012 Autor Sdílet Vloženo 10. Říjen 2012 to tento problém ještě nikdo neřešil? :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.