patriky Vloženo 8. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2012 zdravym dnes my zacala klouzat spojka koknu pod auto a vsude olej tak jsem sundal kryt pod motorem a nanem vidim kousky hliniku a jeden kus ja vyseknuty pravidelne do kruhu prumer tak 1,5cm predpokladam ze je olej vytekl skoro vsechen.Kdyz se budu menit spojku tak musim cely set nebo staci jen pritlac+lamela+lozisko bez setrvaku popr.kde za dobre koupit.Kdyby byla prevodovka k.o.jde tam např.6 kvalt nebo jsem slysel o nejake s dlouhou petkou mam najeto 180000km jinak spojka slapala dobre a i ted to normalne řadi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XTomos Vloženo 10. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2012 Klidně jsi mohl pokračovat ve svém původním dotazu ze srpna o výměně oleje v 5Q převodovce, hádám že výměna oleje nepomohla, co jaký byl původní problém? Co rok výroby auta? Všechno na co se ptáš se tu už řešilo. Spojku rozhodně celou sadu, zvlášť s takovým nájezdem, vážně věříš těm 180 tis. km? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patriky Vloženo 11. Říjen 2012 Autor Sdílet Vloženo 11. Říjen 2012 tak ve svem puvodnim dotazu jsem asi nemohl pokracovat je zamceny jinak tam jsem se ptal jak se meni olej a ne ze vytekl.Jinak hadas spatne po vymene razeni slapalo super vcera rozebrano a je ulitla vypinaci packa pritlacaku ktera prorazila prevodovku a jestli verim 180tis tak snad vim co jsem na tom najel a jestli se tu neco resilo nic takovyho jsem nenasel a o spojkach nevim proc by melo vadit jedno navic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.