Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

zdravym dnes my zacala klouzat spojka koknu pod auto a vsude olej tak jsem sundal kryt pod motorem a nanem vidim kousky hliniku a jeden kus ja vyseknuty pravidelne do kruhu prumer tak 1,5cm predpokladam ze je olej vytekl skoro vsechen.Kdyz se budu menit spojku tak musim cely set nebo staci jen pritlac+lamela+lozisko bez setrvaku popr.kde za dobre koupit.Kdyby byla prevodovka k.o.jde tam např.6 kvalt nebo jsem slysel o nejake s dlouhou petkou mam najeto 180000km jinak spojka slapala dobre a i ted to normalne řadi

Vloženo

Klidně jsi mohl pokračovat ve svém původním dotazu ze srpna o výměně oleje v 5Q převodovce, hádám že výměna oleje nepomohla, co jaký byl původní problém? Co rok výroby auta?

Všechno na co se ptáš se tu už řešilo. Spojku rozhodně celou sadu, zvlášť s takovým nájezdem, vážně věříš těm 180 tis. km?

Vloženo

tak ve svem puvodnim dotazu jsem asi nemohl pokracovat je zamceny jinak tam jsem se ptal jak se meni olej a ne ze vytekl.Jinak hadas spatne po vymene razeni slapalo super vcera rozebrano a je ulitla vypinaci packa pritlacaku ktera prorazila prevodovku a jestli verim 180tis tak snad vim co jsem na tom najel a jestli se tu neco resilo nic takovyho jsem nenasel a o spojkach nevim proc by melo vadit jedno navic

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...