2.5TDi 120KW - cuká - Stránka 2 - Motor 2.5 TDI - ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz Přejít na obsah

2.5TDi 120KW - cuká

michal.drakan

Doporučené příspěvky

Mě když lehlo čerpadlo,tak jsem dostal kontant na jednoho pána z Audi klubu co oživuje dvaapůle.. Dovezl jsem mu to na odtahovce a za týden jsem jezdil...(repas ve strojservisu).

Akorát že je to kousek za Prahou (Nové Jirny) Vlastimil Goby.. Zkus mu zavolat ,třeba poradí co a jak...

Editováno: , autor: kopcemm
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• o 2 měsíce později...
  • o 2 týdny později...

Audi nema žádné větší vstřiky jsou všechny stejné od roku 02 výše a od roku 04 jsou EU4 akorát.

Sám mam ve své A8 motor ze SUPA 07 BDG 50 najeto a je s origo komponentama udělan na 165KW.A tohle samý udělam ze supem BDG v manualu,tzn postavit na komponenty A6 132kw a pak mu ještě přifunět.Se staříčkou A8 2001 likviduju 3.0Tdi do 171kw -))

Editováno: , autor: Satas
Odkaz ke komentáři

Já si třeba dneska udělal výlet do Opavy a po cestě sem zlikvidoval dost aut :-D od polskeho maluchu po ochcávky :-D A cítím se jako KING :-D :-D :-D :-D :-D smým mocným TÉÉÉÉDÉÉÉÉÍÍÍÍÍÍ :scooter: :scooter: :scooter: :scooter: :scooter:

Editováno: , autor: Airman64
Odkaz ke komentáři

• o 11 měsíců později...
  V 10. 8. 2014 na 16:14, JanSuperb napsal:

SUP1: prosim te to jak jsi popisoval tu kontrolu cerpadla to mas na mysli az po zadani login kodu?

protoze ja tam mam jen toto

Ten je uplně v bolestech ten poovstřik...melo by tam být idealně 1.8 až 2.0 stupně ATDC

Odkaz ke komentáři

satas takze podle tve reakce usuzuji ze je to dobre pole jen blbe serizene :D

jinak sup rikal neco o 100% na konci coz ja nemam to dava jaky udaj?

toto nastaveni povstriku je dano rozhozenim rozvodu? (to jest spatne nastavene cerpadlo?) nebo celych rozvodu  to jest i vacek?

pises hodnoty 1.8 az 2.0 a ja mam minusove hodnoty. takze maji byt plus ci minus

Editováno: , autor: JanSuperb
Odkaz ke komentáři

Máš panč nakou starou diagnostiku tzn že to tam ukazuje minus a tzn ATDC po horní uvrati.100% ti to ukaže pokud máš dobre seřízené čerpadlo je to dráha přesuvníku,pokud to kolísá a líta ta hodnota je pridřený..

Zaaretuj příprakem kliku do TDC povol 3 šrouby na kole rozvodu vstřikovacího čerpadla a lehce pootoč v řadech mm kolem čerpadla až bude možné krz nej vložit lehce přípravek na aretaci čerpadla.Vtomto stavu utahni 3 šrouby,odstran přípravky z čerpadla a kliky a garantuju ti že povstřik bude přesný jako když střelí.

No a pokud jsou rozvodvá kola pokreslená značkami od fixek doporučuji překontrolovat radši cele postavení rozvodu pro sichr.

Editováno: , autor: Satas
Odkaz ke komentáři

V 10. 8. 2014 na 19:53, JanSuperb napsal:

nechces se prestehovat do zlina?  vim o krasne velke hale  :D :D nemas tu ze zlina nekoho komu veris ze tuto praci udela jako by jsi to delal ty? je to klasicka diagnostika 304

Já o nikom  nevim na moravě.Jedině RF auto Brno to ano,doporučuji.Vim že je to daleko a kvuli tomuhle ukonu se to nevyplatí,ale kolikrát sem přijedou lidi z jednou tak velký dalky co je zlín.

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...