petr vlach Vloženo 31. Květen 2013 Sdílet Vloženo 31. Květen 2013 Jsem zvědavej jestli máme nakonec stejnej problém. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal.drakan Vloženo 31. Květen 2013 Autor Sdílet Vloženo 31. Květen 2013 Já taky .) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal.drakan Vloženo 31. Květen 2013 Autor Sdílet Vloženo 31. Květen 2013 Podíval by se mi někdo na ten motor? Na V6tku si opravdu netroufám a raději bych někoho kdo s ním má zkušeností a ví co a jak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 31. Květen 2013 Sdílet Vloženo 31. Květen 2013 Odkud že to jsi? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 31. Květen 2013 Sdílet Vloženo 31. Květen 2013 Aha, už to vidím, další Morava. Mein Gott... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal.drakan Vloženo 1. Červen 2013 Autor Sdílet Vloženo 1. Červen 2013 Cestu bych ti samo zaplatil...práci taky o to pokoj,už mi to stojí rok,když jsem volal různým servisum,každý řekl at to přivezu,tak se tak stalo a auto v každém servisu stálo snad 2mesíce a nic :ˇ/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kopcemm Vloženo 1. Červen 2013 Sdílet Vloženo 1. Červen 2013 (editace) Mě když lehlo čerpadlo,tak jsem dostal kontant na jednoho pána z Audi klubu co oživuje dvaapůle.. Dovezl jsem mu to na odtahovce a za týden jsem jezdil...(repas ve strojservisu). Akorát že je to kousek za Prahou (Nové Jirny) Vlastimil Goby.. Zkus mu zavolat ,třeba poradí co a jak... Editováno: 1. Červen 2013, autor: kopcemm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radim Vrba Vloženo 10. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2013 ahoj mam problem a potrebuji radu . jde o prvni start skoro pokazde poskakuji otacky asik cca 1min a v pohode pak starty uplne v poho mam nove rozvody zhavice palivak vsechny filtry a v zimne to startuje silene dlouho ... diky moc muzu pak klidne nahrat video . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 11. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2013 Pravděpodobně špatně nastavené čerpadlo. Seřídit přes vagínu 0-4stupně před Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Satas Vloženo 21. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2013 Tak bohužel ze 114KW není zaměnitelné...potřebuji 106K,nebo 106KX :/ Je zamenitelné jen se to musí umet.Bežně dělám za supů 132kw jako passat,či audi. jak z motoru AYM tak BDG Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 22. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2013 Já jsem si to myslel, jen jsem něchtěl být za chytrolína, když to nemám podložené. Jdou dát do 114kW větší vstřiky? (Třeba audi) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Satas Vloženo 22. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2013 (editace) Audi nema žádné větší vstřiky jsou všechny stejné od roku 02 výše a od roku 04 jsou EU4 akorát. Sám mam ve své A8 motor ze SUPA 07 BDG 50 najeto a je s origo komponentama udělan na 165KW.A tohle samý udělam ze supem BDG v manualu,tzn postavit na komponenty A6 132kw a pak mu ještě přifunět.Se staříčkou A8 2001 likviduju 3.0Tdi do 171kw -)) Editováno: 22. Srpen 2013, autor: Satas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 23. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2013 Tak je vidět, že tomu rozumíš... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Airman64 Vloženo 23. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2013 (editace) Já si třeba dneska udělal výlet do Opavy a po cestě sem zlikvidoval dost aut :-D od polskeho maluchu po ochcávky :-D A cítím se jako KING :-D :-D :-D :-D :-D smým mocným TÉÉÉÉDÉÉÉÉÍÍÍÍÍÍ :scooter: :scooter: Editováno: 23. Srpen 2013, autor: Airman64 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MrChodny Vloženo 23. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2013 (editace) Airman64: :D Editováno: 24. Srpen 2013, autor: MrChodny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Satas Vloženo 24. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2013 Tak je vidět, že tomu rozumíš... Tak hrabu se ve v6 tkách od 18 co vznikly. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JanSuperb Vloženo 10. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2014 (editace) SUP1: prosim te to jak jsi popisoval tu kontrolu cerpadla to mas na mysli az po zadani login kodu? protoze ja tam mam jen toto Editováno: 10. Srpen 2014, autor: JanSuperb Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Satas Vloženo 10. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2014 SUP1: prosim te to jak jsi popisoval tu kontrolu cerpadla to mas na mysli az po zadani login kodu? protoze ja tam mam jen toto Ten je uplně v bolestech ten poovstřik...melo by tam být idealně 1.8 až 2.0 stupně ATDC Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JanSuperb Vloženo 10. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2014 (editace) satas takze podle tve reakce usuzuji ze je to dobre pole jen blbe serizene jinak sup rikal neco o 100% na konci coz ja nemam to dava jaky udaj? toto nastaveni povstriku je dano rozhozenim rozvodu? (to jest spatne nastavene cerpadlo?) nebo celych rozvodu to jest i vacek? pises hodnoty 1.8 az 2.0 a ja mam minusove hodnoty. takze maji byt plus ci minus Editováno: 10. Srpen 2014, autor: JanSuperb Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Satas Vloženo 10. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2014 (editace) Máš panč nakou starou diagnostiku tzn že to tam ukazuje minus a tzn ATDC po horní uvrati.100% ti to ukaže pokud máš dobre seřízené čerpadlo je to dráha přesuvníku,pokud to kolísá a líta ta hodnota je pridřený.. Zaaretuj příprakem kliku do TDC povol 3 šrouby na kole rozvodu vstřikovacího čerpadla a lehce pootoč v řadech mm kolem čerpadla až bude možné krz nej vložit lehce přípravek na aretaci čerpadla.Vtomto stavu utahni 3 šrouby,odstran přípravky z čerpadla a kliky a garantuju ti že povstřik bude přesný jako když střelí. No a pokud jsou rozvodvá kola pokreslená značkami od fixek doporučuji překontrolovat radši cele postavení rozvodu pro sichr. Editováno: 10. Srpen 2014, autor: Satas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JanSuperb Vloženo 10. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2014 nechces se prestehovat do zlina? vim o krasne velke hale :D nemas tu ze zlina nekoho komu veris ze tuto praci udela jako by jsi to delal ty? je to klasicka diagnostika 304 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Satas Vloženo 10. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2014 nechces se prestehovat do zlina? vim o krasne velke hale :D nemas tu ze zlina nekoho komu veris ze tuto praci udela jako by jsi to delal ty? je to klasicka diagnostika 304 Já o nikom nevim na moravě.Jedině RF auto Brno to ano,doporučuji.Vim že je to daleko a kvuli tomuhle ukonu se to nevyplatí,ale kolikrát sem přijedou lidi z jednou tak velký dalky co je zlín. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JanSuperb Vloženo 11. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2014 Satas a co znazornuje tedy tato diagnostika? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Satas Vloženo 12. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2014 Satas a co znazornuje tedy tato diagnostika? Polská diagnostika lže! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JanSuperb Vloženo 12. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2014 takze vetsina z nas co tu ma diagnostiku tak je na hovno nebo jak to ted myslis? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.