Květen 31, 201312 r Autor Podíval by se mi někdo na ten motor? Na V6tku si opravdu netroufám a raději bych někoho kdo s ním má zkušeností a ví co a jak
Červen 1, 201312 r Autor Cestu bych ti samo zaplatil...práci taky o to pokoj,už mi to stojí rok,když jsem volal různým servisum,každý řekl at to přivezu,tak se tak stalo a auto v každém servisu stálo snad 2mesíce a nic :ˇ/
Červen 1, 201312 r Mě když lehlo čerpadlo,tak jsem dostal kontant na jednoho pána z Audi klubu co oživuje dvaapůle.. Dovezl jsem mu to na odtahovce a za týden jsem jezdil...(repas ve strojservisu). Akorát že je to kousek za Prahou (Nové Jirny) Vlastimil Goby.. Zkus mu zavolat ,třeba poradí co a jak... Upraveno Červen 1, 201312 r od kopcemm
Srpen 10, 201312 r ahoj mam problem a potrebuji radu . jde o prvni start skoro pokazde poskakuji otacky asik cca 1min a v pohode pak starty uplne v poho mam nove rozvody zhavice palivak vsechny filtry a v zimne to startuje silene dlouho ... diky moc muzu pak klidne nahrat video .
Srpen 21, 201312 r Tak bohužel ze 114KW není zaměnitelné...potřebuji 106K,nebo 106KX :/ Je zamenitelné jen se to musí umet.Bežně dělám za supů 132kw jako passat,či audi. jak z motoru AYM tak BDG
Srpen 22, 201312 r Já jsem si to myslel, jen jsem něchtěl být za chytrolína, když to nemám podložené. Jdou dát do 114kW větší vstřiky? (Třeba audi)
Srpen 22, 201312 r Audi nema žádné větší vstřiky jsou všechny stejné od roku 02 výše a od roku 04 jsou EU4 akorát. Sám mam ve své A8 motor ze SUPA 07 BDG 50 najeto a je s origo komponentama udělan na 165KW.A tohle samý udělam ze supem BDG v manualu,tzn postavit na komponenty A6 132kw a pak mu ještě přifunět.Se staříčkou A8 2001 likviduju 3.0Tdi do 171kw -)) Upraveno Srpen 22, 201312 r od Satas
Srpen 23, 201312 r Já si třeba dneska udělal výlet do Opavy a po cestě sem zlikvidoval dost aut :-D od polskeho maluchu po ochcávky :-D A cítím se jako KING :-D :-D :-D :-D :-D smým mocným TÉÉÉÉDÉÉÉÉÍÍÍÍÍÍ :scooter: :scooter: Upraveno Srpen 23, 201312 r od Airman64
Srpen 10, 201411 r SUP1: prosim te to jak jsi popisoval tu kontrolu cerpadla to mas na mysli az po zadani login kodu? protoze ja tam mam jen toto Upraveno Srpen 10, 201411 r od JanSuperb
Srpen 10, 201411 r SUP1: prosim te to jak jsi popisoval tu kontrolu cerpadla to mas na mysli az po zadani login kodu? protoze ja tam mam jen toto Ten je uplně v bolestech ten poovstřik...melo by tam být idealně 1.8 až 2.0 stupně ATDC
Srpen 10, 201411 r satas takze podle tve reakce usuzuji ze je to dobre pole jen blbe serizene jinak sup rikal neco o 100% na konci coz ja nemam to dava jaky udaj? toto nastaveni povstriku je dano rozhozenim rozvodu? (to jest spatne nastavene cerpadlo?) nebo celych rozvodu to jest i vacek? pises hodnoty 1.8 az 2.0 a ja mam minusove hodnoty. takze maji byt plus ci minus Upraveno Srpen 10, 201411 r od JanSuperb
Srpen 10, 201411 r Máš panč nakou starou diagnostiku tzn že to tam ukazuje minus a tzn ATDC po horní uvrati.100% ti to ukaže pokud máš dobre seřízené čerpadlo je to dráha přesuvníku,pokud to kolísá a líta ta hodnota je pridřený.. Zaaretuj příprakem kliku do TDC povol 3 šrouby na kole rozvodu vstřikovacího čerpadla a lehce pootoč v řadech mm kolem čerpadla až bude možné krz nej vložit lehce přípravek na aretaci čerpadla.Vtomto stavu utahni 3 šrouby,odstran přípravky z čerpadla a kliky a garantuju ti že povstřik bude přesný jako když střelí. No a pokud jsou rozvodvá kola pokreslená značkami od fixek doporučuji překontrolovat radši cele postavení rozvodu pro sichr. Upraveno Srpen 10, 201411 r od Satas
Srpen 10, 201411 r nechces se prestehovat do zlina? vim o krasne velke hale :D nemas tu ze zlina nekoho komu veris ze tuto praci udela jako by jsi to delal ty? je to klasicka diagnostika 304
Srpen 10, 201411 r nechces se prestehovat do zlina? vim o krasne velke hale :D nemas tu ze zlina nekoho komu veris ze tuto praci udela jako by jsi to delal ty? je to klasicka diagnostika 304 Já o nikom nevim na moravě.Jedině RF auto Brno to ano,doporučuji.Vim že je to daleko a kvuli tomuhle ukonu se to nevyplatí,ale kolikrát sem přijedou lidi z jednou tak velký dalky co je zlín.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.