Přejít na obsah

Vibrujuci zvuk


Vlady25

Doporučené příspěvky

Zdravim, vsimol som si ze mi pocas jazdy pocut taky divny zvuk, je to akoby take kovove vibrovanie, robi mi to len pri nizsich otackach a ked drzim plyn alebo mam tempomat, prestane to akonahle pridam prudsie plyn alebo vyradim rychlost alebo stlacim spojku,auto ide ok, nemam problemy ani so spojkou ani s radenim, nevieto co by to mohlo byt?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 3 týdny později...
  • o 2 měsíce později...
  • o 2 týdny později...

Přesně to stejné jsme měl taky.. u prostředního dílu, jak je takový ten vlnovec, tak jsem to rozdělal, oblepil páskou a opět dal do hromady a vůle je pryč. A koleno které vede dolu k filtru, tak tam jsem dal dokola nízké těsnění co se dává na okna nebo dveře. A je klid. Drží to. Nicméně další den nastartuji a rezonuje zase něco jiného někde jakoby pod motorem.. už mě z toho fakt jebne, to auto je jedna velká rezonující věc.. pořád někde něco vrže a klepe. Dneska se na to jdu podívat... jestli na to nepřijdu, tak asi vyndám motor, udělám si díru v podlaze a budu jak flintstone :D Ale to zase nevyjedu ani z garáže...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...