Vlady25 Vloženo 13. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2012 Zdravim, vsimol som si ze mi pocas jazdy pocut taky divny zvuk, je to akoby take kovove vibrovanie, robi mi to len pri nizsich otackach a ked drzim plyn alebo mam tempomat, prestane to akonahle pridam prudsie plyn alebo vyradim rychlost alebo stlacim spojku,auto ide ok, nemam problemy ani so spojkou ani s radenim, nevieto co by to mohlo byt? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlady25 Vloženo 28. Říjen 2012 Autor Sdílet Vloženo 28. Říjen 2012 tak zistil som ze ten zvuk sa ozve od 1200 otacok a nad 1500 stichne, co to moze byt? Zacalo to robit ked sa ochaldilo, nechapem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stankra6 Vloženo 29. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2012 Já bych to viděl na homo kloub a na ten vnitřní, vnější by si cítil a slyšel v rejdu.... zvedni auto a mrkni na manžety, případně doplň vazelínu. Samozřejmě to může dělat i něco jiného, ale něco podobného jsem zažil a byl to ten homouš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlady25 Vloženo 29. Říjen 2012 Autor Sdílet Vloženo 29. Říjen 2012 (editace) No vonkajsie klby mam menene zhruba pred mesiacom, ako vravis hucalo to v rejdu a o vnutornom som ani nepocul skusim na to pozriet Editováno: 29. Říjen 2012, autor: žralok Citace předchozího příspěvku ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlady25 Vloženo 29. Říjen 2012 Autor Sdílet Vloženo 29. Říjen 2012 Tak nakonie neuverite co to bolo, plastovy kryt nasavania vzduchu, tam kde sa spajaju tak medzi nimi je taka tesniaca paska a ta mi odtial uplne spadla a nedrzala a preto to tak rezonovalo, neviete ci sa da kupit original alebo je nejaka paska dostat v mototechni? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bazycek Vloženo 29. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2012 Já mám podobný problém, na ten kryt jsem se vubec nedival, zkusim se zitra podivat. Pak dam vedet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KubinoS Vloženo 12. leden 2013 Sdílet Vloženo 12. leden 2013 i ja jsem to měl vyřešilo to nalepení takové chlupaté pásky... je po zvuku... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Airman64 Vloženo 12. leden 2013 Sdílet Vloženo 12. leden 2013 A já ten zvuk mám zase na volnoběhu :-) Taky tam musim někde polepit páskou :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Torreto Vloženo 26. leden 2013 Sdílet Vloženo 26. leden 2013 Přesně to stejné jsme měl taky.. u prostředního dílu, jak je takový ten vlnovec, tak jsem to rozdělal, oblepil páskou a opět dal do hromady a vůle je pryč. A koleno které vede dolu k filtru, tak tam jsem dal dokola nízké těsnění co se dává na okna nebo dveře. A je klid. Drží to. Nicméně další den nastartuji a rezonuje zase něco jiného někde jakoby pod motorem.. už mě z toho fakt jebne, to auto je jedna velká rezonující věc.. pořád někde něco vrže a klepe. Dneska se na to jdu podívat... jestli na to nepřijdu, tak asi vyndám motor, udělám si díru v podlaze a budu jak flintstone Ale to zase nevyjedu ani z garáže... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.