Přejít na obsah

Co mi v servisu dojebali na podvozku...?

Host aka

Doporučené příspěvky

Já mám takovou zkušenost.Nechal jsem v aut.servisu jeden den auto na výměnu zadniho skla.Auto bylo v pohodě jinak.na druhý den sklo OK,ale při přejetí nerovnosti to vzadu jakoby bouchalo.Myslel jsem že nářadí v kufru ,ale pak jsem přišel na to,že chybí jeden šroub,jsou tam dva s jemným závitem který drží třmen kotoučových brzd ! (byl uvolněn)Že by z ničeho nic,nebo příští potenciální zákazník??? Opravu jsem zvádl radči sám. ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Hrůza zase se to potvrdilo ........ tak proč tam chodíte když to kurvěj........ :D:D:D:D:D:D:D

moje rec o tomhle tematu jsem se nekolikrat dohadoval s diagnostikem a ten mlel porad jen tu svoji. ja osobne mam x takovejhle skusenosti tedy spatnych a znam x lidi co jsou na tom stejne.

Odkaz ke komentáři

nj, jenze kdyz ti to pak nahodou podela Venca ze stodoly, tak u toho se asi zaruky nedovolas...proto ja jezdim zasadne do autorizovanyho servisu, kdyz neco podelaj, tak to opravi, takze o co jde

tak to bych si netroufnul rict ze kdyz neco podelaj tak to opravi uz pakrat se mi stalo teda v minulosti ze od toho davali kol3 do prdele to mi neeeeeeee.

Odkaz ke komentáři

Ahoj chtěl bych se zepta a prosím vás o radu

když jedu rovně tak mi hučí pravé přední kolo a pozatočení do prava se hukot zvýší. v servisu mi řekly že jsou to kotouče a které jsem přehřál a jsou v pytli. ale já se bojím že je to i ložisko přece jen mám něco v autě odježděno. jo a mám 1,9 TDI tak že reklamace kotouču je na cestě ale stále mě trápí to hučeni. prosím váa moc o radu díky

Odkaz ke komentáři

když jedu rovně tak mi hučí pravé přední kolo a pozatočení do prava se hukot zvýší. v servisu mi řekly že jsou to kotouče a které jsem přehřál a jsou v pytli. ale já se bojím že je to i ložisko přece jen mám něco v autě odježděno. jo a mám 1,9 TDI tak že reklamace kotouču je na cestě ale stále mě trápí to hučeni. prosím váa moc o radu díky

obvykle hučí ložisko o kotoučích slyším prvně :o

Odkaz ke komentáři

obvykle hučí ložisko o kotoučích slyším prvně :o

Lozisko nebo v klade, hucici kotouc, no, mozna tak u cirkularky ;) Nebo blbe sjeta guma

Odkaz ke komentáři

Taky jsem potřeboval vyměnit tu tyč řízení. Závadu jsem nechal opravit v Barum servisu a maximální spokojenost. Kdybych měl čas, klidně jsem se mohl dívat jak to dělaj. A co je nejdůležitější. I s geometrií, prací a dílama jsem platil 35% ceny jakou bych zaplatil ve Škodovce. A díly jsou stejný jako u nich. Mám s nimi taky špatné zkušenosti a už si tam nenechávám dělat nic. :fakac:

Odkaz ke komentáři

• o 3 týdny později...
  • o 1 měsíc později...

u nás je tak podobnej autor.serviz ASTRA ale pak tu je i velmi slušní autor.serviz SAN PLUS.mně udělali vše jak má být.obsluha je velmi ochotná.dnes mi mněnili pneu.za 5min 12.ale doslova maj pracovní dobu do 12 v servizu sme byli 3 já přijímací technik a automechanyk.až budete v Jablonci n/N.tak se nemusíte bát.ale bacha na ASTRU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :angry::fakac:

Odkaz ke komentáři

Já mám naštěstí svého známého mechanika, který dělá auto i rodičům a tomu můžu věřit a přes něj mám i kvalitního elektrikáře. Co se týče autorizovaných servisů, tak když přivřu bulvy nad nehoráznými cenami <_< tak vždy, když jsem tam jel s ňákou poruchou, tak mi to víceméně opravili, ale odjel jsem a zjistil, že je pokurvené zase něco jiného.

Od kolegy z práce, který jezdí do autor.servisu se služebními vozy jsem slyšel, jak to tam prachsprostě ojebávají :076

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...