Davon Vloženo 18. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2006 2aka: Bylo by hodne tezke precijen napsat ten Skoda servis, az bych potreboval nova kola, abych vedel kam zajet? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host aka Vloženo 19. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2006 Tahle strana dopadla o trochu lépe...:-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinRS Vloženo 19. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2006 Tahle strana dopadla o trochu lépe...:-( celkem hustý jak se jim to mohlo stát????????????????????????????????? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host aka Vloženo 21. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2006 celkem hustý jak se jim to mohlo stát????????????????????????????????? To se mě neptej.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montek Vloženo 21. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2006 Já mám takovou zkušenost.Nechal jsem v aut.servisu jeden den auto na výměnu zadniho skla.Auto bylo v pohodě jinak.na druhý den sklo OK,ale při přejetí nerovnosti to vzadu jakoby bouchalo.Myslel jsem že nářadí v kufru ,ale pak jsem přišel na to,že chybí jeden šroub,jsou tam dva s jemným závitem který drží třmen kotoučových brzd ! (byl uvolněn)Že by z ničeho nic,nebo příští potenciální zákazník??? Opravu jsem zvádl radči sám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinRS Vloženo 22. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2006 Hrůza zase se to potvrdilo ........ tak proč tam chodíte když to kurvěj........ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BENY Vloženo 22. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2006 Hrůza zase se to potvrdilo ........ tak proč tam chodíte když to kurvěj........ moje rec o tomhle tematu jsem se nekolikrat dohadoval s diagnostikem a ten mlel porad jen tu svoji. ja osobne mam x takovejhle skusenosti tedy spatnych a znam x lidi co jsou na tom stejne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 22. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2006 nj, jenze kdyz ti to pak nahodou podela Venca ze stodoly, tak u toho se asi zaruky nedovolas...proto ja jezdim zasadne do autorizovanyho servisu, kdyz neco podelaj, tak to opravi, takze o co jde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BENY Vloženo 22. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2006 nj, jenze kdyz ti to pak nahodou podela Venca ze stodoly, tak u toho se asi zaruky nedovolas...proto ja jezdim zasadne do autorizovanyho servisu, kdyz neco podelaj, tak to opravi, takze o co jde tak to bych si netroufnul rict ze kdyz neco podelaj tak to opravi uz pakrat se mi stalo teda v minulosti ze od toho davali do prdele to mi neeeeeeee. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jenda Vloženo 24. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2006 Ahoj chtěl bych se zepta a prosím vás o radu když jedu rovně tak mi hučí pravé přední kolo a pozatočení do prava se hukot zvýší. v servisu mi řekly že jsou to kotouče a které jsem přehřál a jsou v pytli. ale já se bojím že je to i ložisko přece jen mám něco v autě odježděno. jo a mám 1,9 TDI tak že reklamace kotouču je na cestě ale stále mě trápí to hučeni. prosím váa moc o radu díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 24. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2006 Ahoj chtěl bych se zepta a prosím vás o radukdyž jedu rovně tak mi hučí pravé přední kolo a pozatočení do prava se hukot zvýší. v servisu mi řekly že jsou to kotouče a které jsem přehřál a jsou v pytli. ale já se bojím že je to i ložisko přece jen mám něco v autě odježděno. jo a mám 1,9 TDI tak že reklamace kotouču je na cestě ale stále mě trápí to hučeni. prosím váa moc o radu díky obvykle hučí ložisko o kotoučích slyším prvně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 24. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2006 Ahoj chtěl bych se zepta a prosím vás o radukdyž jedu rovně tak mi hučí pravé přední kolo a pozatočení do prava se hukot zvýší. v servisu mi řekly že jsou to kotouče a které jsem přehřál a jsou v pytli. ale já se bojím že je to i ložisko přece jen mám něco v autě odježděno. jo a mám 1,9 TDI tak že reklamace kotouču je na cestě ale stále mě trápí to hučeni. prosím váa moc o radu díky obvykle hučí ložisko o kotoučích slyším prvně Lozisko nebo v klade, hucici kotouc, no, mozna tak u cirkularky Nebo blbe sjeta guma Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jurajus Vloženo 27. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2006 Taky jsem potřeboval vyměnit tu tyč řízení. Závadu jsem nechal opravit v Barum servisu a maximální spokojenost. Kdybych měl čas, klidně jsem se mohl dívat jak to dělaj. A co je nejdůležitější. I s geometrií, prací a dílama jsem platil 35% ceny jakou bych zaplatil ve Škodovce. A díly jsou stejný jako u nich. Mám s nimi taky špatné zkušenosti a už si tam nenechávám dělat nic. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host aka Vloženo 15. Září 2006 Sdílet Vloženo 15. Září 2006 Tak bych to tu zakončil, tak napíšu, jak jsem dopadl. Dostal jsem oba nové disky, čepy řízení a jeden kompletní otočňák (tedy i s ložiskem a čidlem ABS). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 15. Září 2006 Sdílet Vloženo 15. Září 2006 tak ze se nakonec zachovali slusne...aspon ze tak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 17. Září 2006 Sdílet Vloženo 17. Září 2006 tak ze se nakonec zachovali slusne...aspon ze tak Asi by jim nic jineho nezbylo... Tohle by si asi nenechal jen tak nekdo okecat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 18. Září 2006 Sdílet Vloženo 18. Září 2006 tak ze se nakonec zachovali slusne...aspon ze tak Asi by jim nic jineho nezbylo... Tohle by si asi nenechal jen tak nekdo okecat... ale nekde by treba delali problemy...tady to vypada ze to vymenili bez reci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOKYN Vloženo 18. Září 2006 Sdílet Vloženo 18. Září 2006 Tak bych to tu zakončil, tak napíšu, jak jsem dopadl. Dostal jsem oba nové disky, čepy řízení a jeden kompletní otočňák (tedy i s ložiskem a čidlem ABS). Gratulace pane!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hanysek33 Vloženo 4. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2006 u nás je tak podobnej autor.serviz ASTRA ale pak tu je i velmi slušní autor.serviz SAN PLUS.mně udělali vše jak má být.obsluha je velmi ochotná.dnes mi mněnili pneu.za 5min 12.ale doslova maj pracovní dobu do 12 v servizu sme byli 3 já přijímací technik a automechanyk.až budete v Jablonci n/N.tak se nemusíte bát.ale bacha na ASTRU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ignác Vloženo 5. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2006 Já mám naštěstí svého známého mechanika, který dělá auto i rodičům a tomu můžu věřit a přes něj mám i kvalitního elektrikáře. Co se týče autorizovaných servisů, tak když přivřu bulvy nad nehoráznými cenami tak vždy, když jsem tam jel s ňákou poruchou, tak mi to víceméně opravili, ale odjel jsem a zjistil, že je pokurvené zase něco jiného. Od kolegy z práce, který jezdí do autor.servisu se služebními vozy jsem slyšel, jak to tam prachsprostě ojebávají Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.