Přejít na obsah

jenda

Uživatel
  • Počet příspěvků

    17
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Oznámení jenda

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. jenda

    budiky

    tady máš tu palubku bez budíků. není tam nic jiného než dva konektory a pár kabelů
  2. ty obroučky jsou náhodou super věc. a aplikace je strašně jednoduchá. já to dělal zhruba 30 min a vypádá to no to bys musel vidět
  3. jenda

    Řadicí páka

    dej si tam jinou hlavici řadící páky a o krapánek se to prodlouží. já to tak mám ale ne kuli delce ale kuli té hlavici.
  4. Ahoj chtěl bych se zepta a prosím vás o radu když jedu rovně tak mi hučí pravé přední kolo a pozatočení do prava se hukot zvýší. v servisu mi řekly že jsou to kotouče a které jsem přehřál a jsou v pytli. ale já se bojím že je to i ložisko přece jen mám něco v autě odježděno. jo a mám 1,9 TDI tak že reklamace kotouču je na cestě ale stále mě trápí to hučeni. prosím váa moc o radu díky
  5. omlouvám se ale každopádně děkuji. jen si tak říkám holá huba holý neštěstí. ale díký
  6. Ahoj kluci. potřeboval bych poradit. nechá se nastavit odskok kufru???? jak je tam ta kovová páčka která vždy zatlačí na oranžový zámek pátých dveřích tak mi zustáva vyset. vždy ji musím zatlačit na zpět. jinak ten kufr skrátka zavírám na 3krát a nebo ho musím zavřít a pak dotlačit do uplného zavření. myslel jsem, jestli tam není nějaký stavěcí šroub nebo tak něco. děkuji vám všem za radu a přeju hezký večer. PS: nevím kam stímhle tématem. zda do interieru nebo exterieu.
  7. Ahoj kluci. potřeboval bych poradit. nechá se nastavit odskok kufru???? jak je tam ta kovová páčka která vždy zatlačí na oranžový zámek pátých dveřích tak mi zustáva vyset. vždy ji musím zatlačit na zpět. jinak ten kufr skrátka zavírám na 3krát a nebo ho musím zavřít a pak dotlačit do uplného zavření. myslel jsem, jestli tam není nějaký stavěcí šroub nebo tak něco. děkuji vám všem za radu a přeju hezký večer.
  8. jenda

    Sportline

    proti gustu žádný dyšputát, ale mě to na auto nesmí.
  9. jenda

    jakou barvu???

    kluci jakou barvu by jste dali na brzdy na stříbrnou fabku??? vahám mezi červenou a zelenou. děku ji za nazor
  10. jenda

    Řadicí páka

    ten kovovej kroužek musíš roztáhnout a pak ti půjde ta řadíčka dolů. je to věc.
  11. jenda

    Potahy

    když jsem nandaval ty potahy já tak jsem měl vyndaný celý sedačky. aby to za něco stalo. jinak to bude na prd. jo a stačil mi na to imbus číslo 8. pak mi to ceé trvalo asi ho´dku a půl. nepočítám li do toho zadní sesle. přeju hodně ůspěchů. joooo a ten plánek je super.
  12. jeliož jezdím tramvají tak tam to všechno vrže a skřípe a vydává ten kus šrotu všelijaké neidentifikovatelné zvuky. tak mě ve fabítku už nerozčilují. je fak že z profesionálního hlediska by chtělo vrzání najít ale ještě jsem na to mneměl odvahu. a nebo ještě jedna rad pojď jezdit tramvají k DP Hl. Prahy ne to byla malá sranda.
  13. jenda

    Sex ve Fabii

    tak panové já měl pick upa ve favoritu a i v něm se dalo dělat věcí. je fakt že má tehdejší přitelkyně měla 165cm a já 180cm ale když to přišlo tak to přišlo. pravdou je že jsem měl odřené koleno ale jinak pohoda jo jo jo příroda si nevybírá. ve Fábítku jsem to ještě neskoušel ale až bude ským tak jsem na to zvědavej.
  14. jenda

    Potahy

    dnes jsem uspěšně nasadil potahy do svého autička všem děkuji za radu velice moc
  15. jenda

    Potahy

    děkuji za plánek a za radu
×
×
  • Vytvořit nový...