RED_BULL Vloženo 18. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2012 Zdravim Vas klubaky chtel bych poprosit o radu. Koupil jsem si pred tydnem Supa ve vybave Elegance a samozrejme ze pred 2 dny mi ukradli navigaci DX.Shanet ji a davat stejnou nechci ponevadz bych o ni prisel znovu. Ze stareho auta mi zustalo autoradio Alpine iDA-X301 a ja bych na nej potreboval redukci na iso konektory mohl by mi nekdo poradit jaka redukce mi bude fungovat. Je jich vice a newim ktera bude ta spravna. Dekuji za odpoved Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JanSuperb Vloženo 18. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2012 vzdyt ten alpine ma klasicke iso na kabelovem vyvodu ne? nebo chces redukci na antenu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RED_BULL Vloženo 18. Říjen 2012 Autor Sdílet Vloženo 18. Říjen 2012 (editace) Ano to ma ale reproduktory mam v aute pres mini ISO. Tady jsou fotky jak to vypada u me v aute. Editováno: 18. Říjen 2012, autor: žralok Citace předchozího příspěvku ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ace ventura Vloženo 18. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2012 Ta žlutá svorkovnice je plně obsazená? Dle konektorů máš verzi se zesilovačem v kufru, je tak? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RED_BULL Vloženo 19. Říjen 2012 Autor Sdílet Vloženo 19. Říjen 2012 JJ mam to se zesilovacem na jinem foru mi nekdo rekl ze s normalni radiem mi uz nepojede. A na te zlute svorkovnici neni obsazeny se mi zda jeden pin. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mike_k Vloženo 19. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2012 To se kradou jeste i tyhle stare navigace? Ti zlodeji uz jsou vazne zoufalci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RED_BULL Vloženo 19. Říjen 2012 Autor Sdílet Vloženo 19. Říjen 2012 Druhy den jsem se byl zeptat v zastavarnach v okoli a v jedne jsem uspel ten clovek mi rekl ze mu to tam nabizel abych nebyl rasista tak jak se dnes rika neprizpusobivy obcan. A kdyz jsem na to dival elektrikar co dela auto hifi tak mi rekl ze se musi natahnout nove kabely od zesilovacem ponevadz pry napeti jde pres RJ tak nejak mi to vysvetlil a ze takove redukce se nedelaly. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ace ventura Vloženo 19. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2012 V zásadě má pravdu. Není ale potřeba je táhnout až k zesilovači. Jednotlivé repro jsou vyvedené na sloupky. Přední na A sloupek a zadní na B sloupek. Takže stačí jen oddělat krytí prahů a sloupků vpředu. Dle schématu se používá line-out výstup a to jen L+P přední repro. Zadní se vytváří až v zesilovači. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RED_BULL Vloženo 19. Říjen 2012 Autor Sdílet Vloženo 19. Říjen 2012 A ted jsem jeste uvazoval ze bych zkusil sehnat original Skoda radio Symphony. Vedle ve vlaknech se to resilo a nemusel bych tahat nove kabely. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 21. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2012 se symhony to dle mého také nepojede! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ace ventura Vloženo 23. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2012 Tak tak, nepojede. Rhapsody ani Symphony. Obě využívají (pokud mají k sobě zesík) klasický výstup na repro, tzn. jiné napěť. úrovně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 23. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2012 symphony má nizkofrekvenční výstup, ale nespustí po canu zesilovač.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RED_BULL Vloženo 25. Říjen 2012 Autor Sdílet Vloženo 25. Říjen 2012 Takze mi zbyva bud opet zase DX a nebo nic? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ace ventura Vloženo 26. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2012 (editace) Tak jsem koukal a Symphony má výstupy jako DX. Zesilovač se u nich spouští 1 vodičově takže by mohlo fungovat. Napadlo mě na ten žlutej konektor napojit třeba mp3ku nebo noťas, pustit zesilovač přes ten ovl. pin a mělo by to hrát... U Rhapsody taky píšou že se pouští přivedením malého ss napětí na výstup LP repra. Se zbastlenou redukcí ISO-MOST mi Kenwood i Sony radio hrálo přes orig zesík v pohodě. A teď si vyber... Editováno: 26. Říjen 2012, autor: ace ventura Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 26. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2012 Rhapsony má jiný zesilovač než DX! jenomže origo zesilovač k DX komunikuje s DX po canu - výstup z 26-pinové svorkovnice navigace.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RED_BULL Vloženo 27. Říjen 2012 Autor Sdílet Vloženo 27. Říjen 2012 To radio jsem zkusil zapojit. Zaplo se dalo se prepinat vsechno i multi.volant fungoval.Ale kdyz jsem ho nechal dela zapnute jako by do nej slo vetsi napeti nez by melo protoze se zacalo prehrivat. Ace ventura: Jak si to myslel s tim zapojenim na ten zluty konektor. V pondeli jsem domluveny z auto elektrikarem co dela pres radia tak se mi na to zkusi podivat. Jestli by to neslo nejak zapojit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 27. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2012 prostě to nepůjde! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ace ventura Vloženo 27. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2012 Zesilovač u Rhapsody je taky na komf. CANu, navíc jen na svorce 30a a neorigo rádio přes něj hrálo ikdyž jsem neměl zapnutý zapalování. Je jasný, že je zes DX na CANu ale když je použit i sólo vodič pro zapnutí tak za zkoušku se nic nedá. Jestli to je ale ozkoušený, tak beru zpět. Red_bull: symphony jsem nikdy neřešil, možná mu vadí nezapojený výstupy repro. Nebo ho překódovat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 27. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2012 píšeš že je taky na komfort canu!!! to je ale nesmysl!!! zesilovač na DX není na komfort canu - ale na canu mezi navi a tmc - což není komfort can! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RED_BULL Vloženo 30. Říjen 2012 Autor Sdílet Vloženo 30. Říjen 2012 Jeste se chci zeptat kdyz budu shanet zpatky navigaci DX tak jsem se docetl ze jsou tri typy A,B,C a ty dve posledni ze jsou CANove. A me by zajimalo jestli mi bude fungovat prvni typ ktery je udajne ne-CANovy.Diky za odpoved Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 30. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2012 hrát to bude, ale pokud jsi měl canovou navi tak ti nepůjde mf volant a maxidot.. nutné změnit zapojení.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RED_BULL Vloženo 5. Listopad 2012 Autor Sdílet Vloženo 5. Listopad 2012 Tak dnes mi dorazilo nove DX zapojil jsem ho a jede vse bez problem Maxi-dot a funkce na volant a to jsem se divil ponevadz ta navigace je typ A coz je ne-CANova. Uvidim jak mi to tam zas dlouho vydrzi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.