Přejít na obsah

zastavujici se okna

Skrečííík

Doporučené příspěvky

Zdravim, mám takovou prosbu o radu.

Koupil jsem O1 TDi 81kw rv 2001/12

když jsem to koupil tak mi nefungovalo absolutne nic na zadnich levych dverich a okna blby. rozebral jsem vzadu tapec ze vnitř auta protože nešli ani otevřit, repráček měl ulomený konektor ten už funguje, dveře jsem odemkl, ale stále mi na nich nejde central, tak jsem sehnal mikrospínač a zkusím ho ještě vyměnit. vyměnil jsem v těch dveřích i řj. protože jsem koukal, že mají každé dveře svojí, VAG psal i komfortku, tak jsem ji vymenil také, stále ale od řidiče nestáhnu to zadní levé okno jinak ostatní ano, to okno stáhnu pouze od tech zadních dveří. když začnu stahovat u řidiče ostantí okna se furt zastavují. nevyjedou najednou. myslíte, že se zastavují z toho důvodu ze do nich od řidiřče nejspíš nejde proud nebo mam hledat chybu někde jinde? Ovládání na okna u řidiče už jsem taky zkoušel jiné a stále to samé. Auto jsem kupoval havarované. Prosím o radu jak rozchodit okna aby se mi po kouskách pořád nezastavovaly. předem děkuji za odpověď,

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• o 2 týdny později...

Skusil by som vymenit rj stahovania okien v soferovych dverach, ta je zodpovedna za vsetky okna (okrem ineho), ja som ju mal nedavno zatecenu a vyskratovala mi kabelaz vo dverach tak, ze som ju musel komplet vymenit aj s rj nakolko mi nesli odomknut ani dvere a to ani zvnutra. A zozen si presny typ aky tam ma byt, ked ju vyberies tak si pozri aky je v nej chip, ja mam octaviu tour 2005 a mam chip teco, ale udajne sa davali aj ine a ked das inu, tak ti nemusi vobec komunikovat. Snad moja rada pomoze.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...