Publikováno Říjen 20, 201212 r Ahoj, jsem druhý majitel Octavie 1.9 TDI PD BXE vozidlo má najeto 70 000 km, projevuje se u něj zvláštní závada. Vozidlo při přechodu přes 2000 ot/min se jemně, mravenčivě rozvibruje, se současným výrazným nepříjemným zvýšením hlučnosti, doprovázeným dunivě hučivým zvukem. Závada se projevuje i po výměně a převážení kol. Tyto zvuky a vibrace se projevují i v 3 100 ot/min. Díky za radu.
Listopad 5, 201212 r CO VŠECHNO se rozvibruje? Pedály, volant, auto? Třeba se pletu, ale mohla by to dělat dvouhmota na setrváku. Ale to bys cítil i záškuby a lehké vibrace auta při volnoběhu
Listopad 18, 201212 r Ahoj, povedlo se ti odhalit příčinu těch vibrací? Mám pocit, že mi to začíná dělat také, tak abych věděl, v čem je zrada. Dík za odpověď.
Prosinec 8, 201212 r Ahoj, mam něco podobného, dohledala se příčina? Jemně zaškubává na volnoběh, to by mohl být nějaký vstřik nebo dvouhmota?
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.