hopin Vloženo 20. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2012 Ahoj, jsem druhý majitel Octavie 1.9 TDI PD BXE vozidlo má najeto 70 000 km, projevuje se u něj zvláštní závada. Vozidlo při přechodu přes 2000 ot/min se jemně, mravenčivě rozvibruje, se současným výrazným nepříjemným zvýšením hlučnosti, doprovázeným dunivě hučivým zvukem. Závada se projevuje i po výměně a převážení kol. Tyto zvuky a vibrace se projevují i v 3 100 ot/min. Díky za radu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza9007 Vloženo 5. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2012 CO VŠECHNO se rozvibruje? Pedály, volant, auto? Třeba se pletu, ale mohla by to dělat dvouhmota na setrváku. Ale to bys cítil i záškuby a lehké vibrace auta při volnoběhu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dexter05 Vloženo 18. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2012 Ahoj, povedlo se ti odhalit příčinu těch vibrací? Mám pocit, že mi to začíná dělat také, tak abych věděl, v čem je zrada. Dík za odpověď. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zipoman Vloženo 8. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2012 Ahoj, mam něco podobného, dohledala se příčina? Jemně zaškubává na volnoběh, to by mohl být nějaký vstřik nebo dvouhmota? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.