Přejít na obsah

komfortka el. okna

Yarek

Doporučené příspěvky

Ahoj hoši, mám takový SciFi problém a už si fakt nevím rady a servis je opravdu to poslední, kam bych chtěl jet.

O1 1.9 TDI, r.v. 2000, L&K

Přestalo mi fungovat stahování všech oken a to jak od řidiče z "multipanelu", tak ze všech ostatních dveří. Klíčem okna fungují - při podržení odemknutí se všechny stáhnou, při podržení zamknutí se všechny zavřou.

Dále nefunguje zapalovač, přestože je pojistka v pořádku (domnívám se, že to má souvislost s tím panelem řidiče, jak jsem četl tak při "zamknutí oken" spolujezdcům se odstaví zapalovač). Do třetice se komfortka nehlásí VAGu.

Naopak bez problémů funguje central D.O., funguje osvětlení kabiny. Samotná komfortka je taky v pořádku, dnes jsem ji namontoval do jiné O1 a vše fungovalo (i okna) a hlásila se na VAG. Zkoušel jsem i odpojit baterku (jak tu v jiném tématu radil Cosby), ale taky to nepomohlo. Proměřoval jsem přívod napětí na obou svorkovnicích komfortky a v pořádku.

Asi bude někde přerušenej kabel, jenže KTEREJ?

Díky za každou radu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

pozice 5 černo bílý ?

mělo by tam být + p zapnutí klíčku

Pozdravujem kolegovia, mám tento istý problém vyskytol sa mi včera, mám Octaviu 1,9 TDI, 2001 elegance, všetky okná v el.

Ak vás môžem poprosiť ako presne ste to vyriešili? nepochopil som presne ten návod.

Vopred vám ďakujem

Odkaz ke komentáři

pozice 5 černo bílý ?

mělo by tam být + p zapnutí klíčku

Prosím ťa Vaša ako si to myslel? Snažím sa pochopiť aká pozícia a aký kábel je zlý ale neviem na to prísť, a chybu neviem odstrániť.

Okná sa nedajú spustiť žiadnym ovládačom, jedine kľúčom. A ani spätné zrkadlá sa nedajú nastavovať, inak všetka elektrika funguje bez problémov. Ďakujem

Odkaz ke komentáři

• o 3 roky později...

Zdravím,

včera po práci jsem došel ke své octě I rv.2000 L@K 81kw combi, a nešla mi odemknout.

Jediný zámek který fungoval byl zámek od kufru, takže jsem tam vlezl kufrem :D a otevřel jsem si zadní levé dveře.

No tak jsem sedl na místo řidiče a stáhl jsem si okénko u řidiče a u spolujezdce - vše OK ale dveře stále nešly otevřít ani krom zadních levých.

Tak jsem dojel domů a že zavřu okénka a ejhle... nešly zavřít ani okénka. Ani jeden ze tří (spolujezdec a v zádu) ovladačů okének nesvítil. Svítil pouze hlavní ovládací panel u řidiče, ale ten nereágoval vůbec na nic.

Tak jsem se jel projet a po cestě se mi povedlo zavřít okénko u řidiče ale pořád jsem měl problém s okénkem u spolujezdce. Třeba po minutě držení spínače (nesvítil) se okénko posunulo o 1 cm. Až pak jsem dojel zpět do práce, že tam auto nechám přes noc v garáži začalo zas vše fungovat. Jak zámky na všech dveřích tak okénka v celém autě...

dnes rano vse ok, dojel jsem do práce, zamkl auto a po praci zas neslo odemcit, takze jsem zas lezl kufrem...

panel u ridice svitil ale neslo zadne ovladani, tlačítka na ovladani okenek u spolujezdce a v zadu nesvitily.... ovšem sranda je, ze asi po 3 km se rozsvitily a ja dojel domu a vylezl normalne a ne kufrem a dokonce to slo i v pohode zamknout

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...