radiobot Vloženo 22. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2012 zdravím, viete mi niekto poradit ako demontovat budik u superba? dakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 22. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2012 Stáhni si dílenskou příručku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Těšínský Vloženo 30. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2012 Ahoj všichni, nechci zakládat nové forum, protože jich tu je až až, tak se zkusím zeptat tady. Mám supa 2,5 TDi, 2004. Demontoval jsem budíky a měnil si podsvícení na modré. Po instalaci zpět, krásně svítí budíky modře, ale maxík mi začal hlásit chybu airbagu dále mi stále svítí ESP což nechápu proč... A maxidot je takový čtvrerečkovaný a špatně čitelný. Zkoušel jsem jestli má dobré kontakty, ale nenašel jsem chybu. Mohl byste mi s tím někdo poradit co a kde jsem udělal špatně ?? Moc dík za každou radu!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukas1450 Vloženo 1. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2012 (editace) airbag ti sviti kvoli tomu ze si pravdepodobne zapol zapalovanie ked si mal odpojene budiky... a maxidot mas to len zle zlozene od znova rozobrat a poriadne zlozit chce to chladnu hlavu a ESP ti bude svietit asi na zaklade toho airbagu .. chce to VAG a zmazat chyby vela stastia... Editováno: 1. Prosinec 2012, autor: Lukas1450 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KubinoS Vloženo 1. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2012 souhlasím, je to hodně pravděpodobne že jsou tam zapsany chyby, a to blikani maxika, bud jen špatně spojené nebo nekde něco spálené.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Těšínský Vloženo 5. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2012 (editace) Zdar chlapi, tak po koupi VAG1 a instalace VAG-COM 304 i s virtuálním Windows XP jsem konečně odstranil chybu airbagu ) Ale jak jsem psal že mi svítí i ESP, tak ten den se k tomu přidalo i ABS a blikání ruční brzdy . Ve Vagu když tam hodím ABS brzdy, tak mi to třikrát zapípá. Když kouknu na chybové kódy, tak mi to píše: VAG-COM verze: IHR 304.0 Autosoft Číslo dílu řídícího modulu: 3U0 614 517 D Komponent a/nebo - verze: ABS/ESP front 1314 Kódodvání softwaru: 00000 Kód opravny: WSC 00000 2 Nalezeny chyby: 01044 - rid.jedn. chybne kodovana 35-00 - - 00778 - Snimac uhlu rizeni (G85) 66-10 - srovnani neprovedeno - Sporadicky a když je smažu a odejdu, opět mi to třikrát zapípá a nic se nestane... Když se na chyby podívám znovu jsou opět tam??!! Co to?? Editováno: 5. Prosinec 2012, autor: Tomáš Těšínský Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Těšínský Vloženo 5. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2012 (editace) Dík za každou radu Editováno: 5. Prosinec 2012, autor: Tomáš Těšínský Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukas1450 Vloženo 5. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2012 mas dost brzdovej kvapaliny ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 5. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2012 nutné znova nakodovat ABS a udělat základní nastavení snímače natočení G85! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Těšínský Vloženo 6. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2012 ok a jak nakoduji znova ABS? nebo spíše jaký kod tam mám napsat? Superb 2.5 TDi 2004 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 6. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2012 podle typu brzd, motoru tvého auta.. na dálku to nenakodujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Těšínský Vloženo 6. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2012 sakra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Těšínský Vloženo 6. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2012 a kolik by sis představoval zaplatit, kdybych se stavil a pokusili jsme se to dát dohromady? Pokud bys byl tak ochotný... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Márty'SP Vloženo 8. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2012 Můžu se zeptat kde by se dalo sehnat to modrý podsvícení?Viděl jsem to u známýho na Fabii I s tim že teplotu a nádrž má bíle.Ale už to tak koupil.Chtěl bych to taky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 8. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2012 Jedině předělat podsvícení. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Márty'SP Vloženo 8. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2012 To je pokud se nepletu napájený na tišťáku.Do toho nepujdu mohl bych to oddělat.Napadlo mě z VW.Ale nevim kde sehnat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 8. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2012 Ve tvém okolí se určitě najde někdo kdo to přepájí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Márty'SP Vloženo 8. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2012 Tak ono to není zas tak těžký jen to chce mít ty správný věci.A jak se říká i mistr tesař se může utnout.Proto bych radši měnil něž upravoval ale uvidíme. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 8. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2012 Jelikož jde tohle mimo mě tak jsem si to nechal předělat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Márty'SP Vloženo 8. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2012 A když bych to dal předělat budu potom to muset píchnout na VAG nebo pokud neotočim klíčkem se to po znovu zapojení bude chovat jako dřív? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 8. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2012 To nevím. Napiš S-talkerovi, ten je odborník. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Márty'SP Vloženo 8. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2012 Dobře díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
taj33 Vloženo 25. Duben 2014 Sdílet Vloženo 25. Duben 2014 kde stahnu tu dílenskou příručku?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
taj33 Vloženo 25. Duben 2014 Sdílet Vloženo 25. Duben 2014 už sem se já blbec pořádně podíval a našel sem tady odkaz na uložto.cz http://www.uloz.to/5719141/servisni-prirucka-superb-rar 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.