Phateee Vloženo 25. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2012 Ahoj, nemohli by jste mi pls poradit?Mam pravdepodobne problem se zhavenim, pokud normalne jedu, obcas se mi stane, ze mi se mi vypne pri jizde motor. ..(je to docela problem, vypne se i hydraulika). Pokud chci auto znova nastarovat, tak se nerozsviti zhaveni a auto nejde nastartovat, ale cca po 10 minutach zase zacne zhaveni fungovat...Zkousel jsem to napojit do Vagu, nic to nenajde, docetl jsem se, ze muze byt problem s brzdovym snimacem - brzdova svetla sviti, takze by to melo by ok..vubec nevim co s tim..diky (O1, 1.9TDI 81KW, 6/1999) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 25. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2012 (editace) Četl jsi špatně. Vadný brzdový spínač právě indikuje blikající kontrolka žhavení a motor to rozhodně nevypne. Tvůj problém je v relé 109. Na fóru je tu o něm toho dost. Editováno: 25. Říjen 2012, autor: Wojnar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.