Novel Vloženo 1. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2012 Zdravím, z ničeho nic mi přestalo fungovat pravé potkávací světlo. Žárovka je v pořádku, pojistky také. Mimo to občas vypne i obrysovka na pravé straně a pak se zas při další jízdě zapne, jakoby nic. Dálkové ale fungují obě dvě na 100%. Tak jsem z toho tak trochu jelen.. Nevěděl by někdo, kde je problém? Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 1. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2012 zrejme niečo podobné.. http://forum.skodahome.cz/topic/120360-skoda-felicia-prerusovana-nefunkcnost-elektriky/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Novel Vloženo 2. Listopad 2012 Autor Sdílet Vloženo 2. Listopad 2012 A co má být to překvapení ve spodu pojisťovky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 2. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2012 Asi se v minulosti do pojistkové skříňky dostala voda. Zatéká ti tam předním sklem. Vyndej ven pojistovku , úplně rozeber a uvnitř zespodu najdeš to překvapení co hledáš. Zatečenou vodou způsobená koroze spojů na desce pojistek a relátek. U felicie je zreznutí lemu kolem čelního skla a tudy zatékající voda velice častá závada, způsobující nejrůznější trable s elektrikou, protože ta voda se dostane za palubovkou právě do pojistkovýho boxu a na relé. Výsledek prožíváš na vlastní kůži. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Novel Vloženo 2. Listopad 2012 Autor Sdílet Vloženo 2. Listopad 2012 Ok.. takže odpojit baterku, odpojit kabely od pojisťovky, vyjmout, doma rozebrat, vyčitit a zas zpátky.. ? Zvládnu to jako normální, manuálně zručnej chlap, ač bez zkušeností? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 2. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2012 To my nevíme. To musíš vědět sám na co si troufneš a co dokážeš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Novel Vloženo 2. Listopad 2012 Autor Sdílet Vloženo 2. Listopad 2012 Ale postup je teda správnej? Jako zvládnu ledacos, pokud to nevyžaduje nějaké vyšší znalosti elektroniky, kterých nelze nabýt při rozebírání mobilů a pda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 2. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2012 jo, postup máš správný ... možná si pro jistotu nafoť, kde je jaké relátko, pojistky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 2. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2012 A co má být to překvapení ve spodu pojisťovky? už si našiel to prekvapenie"?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Novel Vloženo 2. Listopad 2012 Autor Sdílet Vloženo 2. Listopad 2012 vidím to tak, že si na to nalepím samolepky s číslama a bude :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 2. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2012 veď stačí jedno cvaknutie trebárs mobilom a nemusíš sa hrať so samolepkami Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Novel Vloženo 2. Listopad 2012 Autor Sdílet Vloženo 2. Listopad 2012 No co se týče relátek, tak jo :-) ale docela se bojím těch káblů vzadu.. vypadaj šecky stejně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 2. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2012 tak konektory nezaměníš, pokud si pamatuji, tak jsou barevné a navíc mají každý jiné kódování, takže jinam než tam kam patří je nedáš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Novel Vloženo 2. Listopad 2012 Autor Sdílet Vloženo 2. Listopad 2012 tak to by potom neměl být problém :-) A jinak samotná skříňka se rozdělává jen šroubkama? A pak na mě vybafne co? :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 2. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2012 no už je to dávno co jsem to dělal ... jen si pamatuji že je potřeba potom dát bacha, páč některé propojení byli dělány plíšky, takže opatrně, ať se ti nerozsypou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Novel Vloženo 2. Listopad 2012 Autor Sdílet Vloženo 2. Listopad 2012 našel jsem tohle: http://kristensen.rajce.idnes.cz/pojistkova_skrin_rozklad_Felicia/ znamená to, že je to celý vlastně soustava 4 desek na sobě, který jsou potažený těma plíškama, který by měly být všechny tak pěkně čistý, jako na těch fotkách? :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 3. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2012 VSKUTKU, je to tak! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 3. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2012 no vidíš, takže teď když máš takovouhle obrazovou průpravu, tak už to hravě zvládneš ... akorát ještě pak musíš pořešit to zatékání oknem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Novel Vloženo 3. Listopad 2012 Autor Sdílet Vloženo 3. Listopad 2012 Mě švihne.. dneska jsem jen tak ze srandy zkusil vyměnit tu novou, vyměněnou žárovku, za další novou, a všechno funguje, jak má Aneb né každá nová žárovka je plně funkční.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 3. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2012 Ty nezkoušíš žárovky jen tak rozsvítit pomocí kusu drátu přímo na baterce, než je namontuješ na místo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Novel Vloženo 3. Listopad 2012 Autor Sdílet Vloženo 3. Listopad 2012 Proč bych to dělal, když na feldě tahle operace trvá asi tak minutu? :-) Podle mě snad neexistuje jednodušší a rychlejší systém výměny žárovky, jak na feldě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.