Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Zdravím,

z ničeho nic mi přestalo fungovat pravé potkávací světlo. Žárovka je v pořádku, pojistky také. Mimo to občas vypne i obrysovka na pravé straně a pak se zas při další jízdě zapne, jakoby nic. Dálkové ale fungují obě dvě na 100%. Tak jsem z toho tak trochu jelen.. Nevěděl by někdo, kde je problém?

Děkuji

• Autor

A co má být to překvapení ve spodu pojisťovky? :D

Asi se v minulosti do pojistkové skříňky dostala voda. Zatéká ti tam předním sklem. Vyndej ven pojistovku , úplně rozeber a uvnitř zespodu najdeš to překvapení co hledáš.

Zatečenou vodou způsobená koroze spojů na desce pojistek a relátek. U felicie je zreznutí lemu kolem čelního skla a tudy zatékající voda velice častá závada, způsobující nejrůznější trable s elektrikou, protože ta voda se dostane za palubovkou právě do pojistkovýho boxu a na relé. Výsledek prožíváš na vlastní kůži.

• Autor

Ok.. takže odpojit baterku, odpojit kabely od pojisťovky, vyjmout, doma rozebrat, vyčitit a zas zpátky.. ? Zvládnu to jako normální, manuálně zručnej chlap, ač bez zkušeností?

To my nevíme. To musíš vědět sám na co si troufneš a co dokážeš.

• Autor

Ale postup je teda správnej? Jako zvládnu ledacos, pokud to nevyžaduje nějaké vyšší znalosti elektroniky, kterých nelze nabýt při rozebírání mobilů a pda :D

jo, postup máš správný ... možná si pro jistotu nafoť, kde je jaké relátko, pojistky

A co má být to překvapení ve spodu pojisťovky? :D

už si našiel to prekvapenie"?? :kol-28:

• Autor

vidím to tak, že si na to nalepím samolepky s číslama a bude :-)

veď stačí jedno cvaknutie trebárs mobilom a nemusíš sa hrať so samolepkami :kol-28:

• Autor

No co se týče relátek, tak jo :-) ale docela se bojím těch káblů vzadu.. vypadaj šecky stejně :D

tak konektory nezaměníš, pokud si pamatuji, tak jsou barevné a navíc mají každý jiné kódování, takže jinam než tam kam patří je nedáš

• Autor

tak to by potom neměl být problém :-) A jinak samotná skříňka se rozdělává jen šroubkama? A pak na mě vybafne co? :-)

no už je to dávno co jsem to dělal ... jen si pamatuji že je potřeba potom dát bacha, páč některé propojení byli dělány plíšky, takže opatrně, ať se ti nerozsypou :kol-28:

no vidíš, takže teď když máš takovouhle obrazovou průpravu, tak už to hravě zvládneš :kol-47: ... akorát ještě pak musíš pořešit to zatékání oknem :kol-28:

• Autor

Mě švihne.. dneska jsem jen tak ze srandy zkusil vyměnit tu novou, vyměněnou žárovku, za další novou, a všechno funguje, jak má :D Aneb né každá nová žárovka je plně funkční..

Ty nezkoušíš žárovky jen tak rozsvítit pomocí kusu drátu přímo na baterce, než je namontuješ na místo?

• Autor

Proč bych to dělal, když na feldě tahle operace trvá asi tak minutu? :-) Podle mě snad neexistuje jednodušší a rychlejší systém výměny žárovky, jak na feldě :D

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.