Julo Chomistek Vloženo 3. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2012 zdravim mam octaviu II, 2,0 tdi , automaticka prevodovka DsG, r.v.2007, kod motora BMM viete mi niekto poradit čo sa dá robiť s týmto nepríjemným zvukom od turba ? alebo ako to za čo najrozumnejšiu cenu odstrániť? spravil som tomu aj video za každú dobrú radu vopred ďakujem. videu je tu : Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danikd Vloženo 3. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2012 Hoj, podle videa se mi to zda dost kruty, uz bych to nepokousel, sundal hladici pred turbem a zkontroloval jestli se ti nepridiraji lopatky a vule ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakub benes Vloženo 5. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2012 spis bych to videl na nejakou netesnost a nebo problem regulace diky dpf Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Julo Chomistek Vloženo 6. Listopad 2012 Autor Sdílet Vloženo 6. Listopad 2012 (editace) cerus danikd a da sa na to pozrieť aj bez demontáže turba? jakub a vedel by si prosim ta poradiť čo by sa dalo s tym robit ? alebo ja neviem nejaky najrozumnejší krok pokial by teda ešte nebola nutná výmena. zatial dík Editováno: 6. Listopad 2012, autor: Julo Chomistek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakub benes Vloženo 6. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2012 Pro jistotu nejdrive zkontroluj rukou jak se toci vrtulka v turbu. Aby ses tam dostal, musis oddelat hadici od vzduchoveho filtru a takovou prirubu co je na turbu...je tam dost mizerny pristup, ale da se to... aby jsi tam dosahnul. Pak bych si poslechnul odkud ten zvuk presne vychazi, pripadne udelal kontrolu vsech spoju hadic, vedeni egr a tesnost dpf. Muze to klidne delat nejake spatne tesneni, ktery pri tom natlakovani dela takovyhle hrozny zvuky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MILAN6 Vloženo 15. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2012 zdravim ten zvuk je divny,,,, mam pocit že vyčištěni nepomuže měl jsem skoro to same , vyměna turba , je to dost železny zvuk mito piskalo jak policeni syrena ,,,,,,,,,, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jaramojo Vloženo 11. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2015 Mám ten samý zvuk u 2,0 L Dsg 103kw BKD r.v. 2005 . Tak co to dělalo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.