Heki Vloženo 12. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2012 Tak jo, chlapi, co už s vámi?! Tygříku, tys to zaonačil, že nemůžu couvnout . Zdržím se ale jen chvíli, protože odpoledne pokračuju přes Prahu do Štrasburku. Furt mě někdo někam honí - ale jinak, chlapci a děvčata, už se na vás mooooooooooc těším!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KubinoPv Vloženo 12. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2012 Tak pokud se nic nestane tak jedu. Sraz je teda kde a v kolik? u Tesca nebo v nálevně? nebo nejdřív u Tesca a pak "spanilá jízda" do hospody? Já Ti dám nálevnu. No tu spanilou jízdu po PV bych spanilou nenazval. Spíš by to bylo "hráli jsme kličkovanou" mezi kanály a kruháky v Pv. Po cestě z Tesca jich je vcelku dost...... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KoNG Vloženo 12. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2012 Já bych si tu cestu i přesto klidně dal nemám problém přijet jak k tescu tak na kolibu, při jízdě k tescu bych aspoň trochu ohřál motor 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tetrevarna Vloženo 12. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2012 Tak se hlavně dohodněte jsem trochu přespolní Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KubinoPv Vloženo 12. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2012 Na obojí je odkaz,tak buď hrdina a doval do knajpy.Já to mám na Kolibu cca 10min na kole Ale kolmo nepojedu. Budu držet basu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tygrik Vloženo 12. Listopad 2012 Autor Sdílet Vloženo 12. Listopad 2012 (editace) V době navigací, to vidím na Kolibu. Takže všichni ve 12h na Kolibě. Trochu jsem plánoval spanilou jízdu, abych vás trošku pohonil po kopečkách. Původní trasa měla 85 km.... Tak jsem zkracoval a zkracoval... a výsledek je tady (zatrhnout "Zobrazit velkou mapu") a tady. Editováno: 12. Listopad 2012, autor: Tygrik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KubinoPv Vloženo 12. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2012 Jak víš že mám natankovanou plnou? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tetrevarna Vloženo 12. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2012 Doufám že my jedna bude stačit no uvidíme Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KubinoPv Vloženo 12. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2012 Tygr to platí 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 13. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2012 Sněžní mužové, jestli by vám nevadil jeden narušitel s červenou Octavií, tak se mnou v neděli počítejte. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MikeTTT Vloženo 13. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2012 Pawouk, když nebudeš se bavit o Octavii a jen o Yetim, tak můžeš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 13. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2012 To abych se něco o Yetim do neděle nabifloval. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KubinoPv Vloženo 13. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2012 V 13. 11. 2012 na 17:05, Pawouk napsal: Sněžní mužové, jestli by vám nevadil jeden narušitel s červenou Octavií, tak se mnou v neděli počítejte. Konečně Tě poznám, KOLEGO TSIčkaři 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tygrik Vloženo 13. Listopad 2012 Autor Sdílet Vloženo 13. Listopad 2012 (editace) To si piš Pawoučku, už mám pro Tebe přichystanou žákajdu a jak to nebudeš vědět, tak ... znáš to: podepsat od rodičů! P.S.: Vše i s obědem platí Kuba. Proplácí i stvrzenky a cesťáky. Já to jen organizuji. Editováno: 13. Listopad 2012, autor: Tygrik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KubinoPv Vloženo 13. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2012 (editace) Hochu, Ty jsi to tady vyprasil. Pro dobrotu na žebrotu.....Maximálně se příjde naséésnoooot moje drahá polovička. Editováno: 13. Listopad 2012, autor: Jakub Nabel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KubinoPv Vloženo 13. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2012 Tak cítím v tom houserovi co mne drapl do zad, že se klube protiváha srazům v Hranicích pro spoustu nás středomoraváků. Tygře- super Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 13. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2012 V 13. 11. 2012 na 19:32, Tygrik napsal: To si piš Pawoučku, už mám pro Tebe přichystanou žákajdu a jak to nebudeš vědět, tak ... znáš to: podepsat od rodičů! Šmarjá, už abych se začal bát. Ve škole jsem byl naposledy někdy v roce 1991. Žákovská ještě existuje? Se skoro divím, že to nějaká lidskoprávní organizace nenavrhla ke zrušení - vždyť je to týrání dětí. Edit - raději jsem opravil drobný překlep, když tady máme takový dozor. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KubinoPv Vloženo 13. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2012 (editace) Já to prásknu, on Tygřík je skorovedooocííí na základce, proto bacha. Čisté boty, oholení, ostříhaní, vkusně oblečení. A jedinci se špinavými auty budou mít zabaveny náhradní žárovky do konce školního roku. Naštěstí je myčka nadohled, nebo postupně u mne u baráku, což je 2,75 minuty od Koliby Editováno: 13. Listopad 2012, autor: Jakub Nabel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KoNG Vloženo 13. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2012 já o yetim taky moc nevím, ale když tam píchnu diag. kabel tak už budu vědět co kde naklikat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KubinoPv Vloženo 13. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2012 Ať se mu to nezkroutí kolem kabelu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 13. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2012 já o yetim taky moc nevím, ale když tam píchnu diag. kabel tak už budu vědět co kde naklikat Já bych věděl jak na ně: pustit jim tam nějakého vira. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KubinoPv Vloženo 13. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2012 On Tygřík je v jádru hodné synek, ale KonG by mu to mohl, za odměnu, prolustrovat a udělat mu probuzení Yetiho v pořádného chlapa. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 13. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2012 Jo a účtenku za benzín budeš také proplácet, jak píše Tygřík? To víš, z Práglu je to štreka. Jen informativně - ta spanilá jízda po Drahanské vrchovině se bude konat hned po srocení účastníků? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tetrevarna Vloženo 13. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2012 Tak koukám že to mám nejdáááááááááááááál Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KubinoPv Vloženo 13. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2012 A o to větší motivaci dofrčet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.