Listopad 14, 201212 r pawouk: http://prostejovsky.denik.cz/zpravy_region/mnam-plumlovsky-rizek-aneb-pochoutka-ktera-slavi-ctyricatiny-20120824.html
Listopad 15, 201212 r Vážení přátelé, situace je vážná, dalo by se napsat, že i kritická! Nedávná cesta domů zkratkou byla o něco delší, zato o hodně bahnitější. Stalo to, že karoserie samé bahno je, interiér nevyjímaje. Jenže nyní obědvám, pak důležitý úkol mám, neb ve sklepě na mě čeká několik sudů plných, na pálení připravených. 300 litrů kvasu švestkového dá odhadem 35l moku lahodného, tak nedivte si mi, že na nic jiného nemyslím. Zítra v práci důležitá porada je, ta se určitě až do rána protáhne. V sobotu mi blbě bude, to se Tulák umývat nebude! A v neděli? Nevím, nevím, na sraz asi Tulák špinavý pojede. Hola, hola, pálenice už volá !
Listopad 15, 201212 r Autor Dotaz na Hekiho a Tygříka – jede se v klubové barvě? Ano, že váháš, Artigasi! Jak tak přemýšlím, tak budu muset nechat udělat tričko i pro Goga a Hindatora. Zadám to sestřence příští týden. Bohužel to do srazu nestihne. Díky Kongu. Jj, na fotce je moje sestřenka (druhá ). Upraveno Listopad 15, 201212 r od Tygrik
Listopad 15, 201212 r Artigasi, ospravedlňovať sa budeš musieť skôr Tulákovi, že ho mieniš prezentovať tak zašpineného . Ako kompenzáciu mu aspoň budeš môcť priliať do nádrže trošku z tej slivovice, ktorá bude vlastne príčinou takéhoto faux pas. Možno si aj motor príde na svoje, nielen gazda
Listopad 15, 201212 r No dobře, tak já si dám o jedno pivo méně a v neděli před odjezdem Tuláka naleštím. Slibuji.
Listopad 16, 201212 r Autor Psal mi Hindator, že nedorazí. Nestihne to. Právě jsem si dal panáka výborné višňové a přemýšlím. Zítra si projedu trasu, ověřím místa na focení. Stavím se u sestřenky a zadám trička. No a umyji Yetíka, když už i Artigas se dal do pucování. Trochu mi dělá starosti počasí.
Listopad 16, 201212 r No já už to nějak lehce umyl, i když už to je zas zasraté od cesty do Ostravy ještě musím vysát vnitřek tam se malá vyřádila
Listopad 16, 201212 r Tygříku, doufám, že místo na focení bude přístupné i pro neSUV vozidla. Abych tam někde nenechal přední spoiler. Nevím jak je u vás na Prostějovsku, ale tady v Praze, tedy kromě dneška - kdy bylo jen zataženo, byla prakticky celý týden mlha...
Listopad 17, 201212 r Autor Trasa projeta, vybrána dvě místa na focení. První místo bude pro neSUV dostupné, ale zpátky se budou muset vracet stejnou cestou, SUV si dají miniterénní vložku po polní cestě. Druhé místo bude úplně v poho pro všechny. Artigasi, auto krásně nalešti, ať je vidět rozdíl po prvním focení a po druhém. Já si Yetíka právě prohlédl... Upraveno Listopad 17, 201212 r od Tygrik
Listopad 17, 201212 r Také lehce umyto ale na nic jiného nezbyl čas ráno jedu ve 4:30 hnus musím bejt po 8:00 za Brnem měl se mnou yet spolujezdec ale sešlo z toho takže sááááááááám voják v poli Upraveno Listopad 17, 201212 r od tetrevarna
Listopad 17, 201212 r Tygříku,nebude někde v okolí hasičské cvičení? Já jen, že po terénní vložce by se kolona, zcela omylem, projela v pravý okamžik kolem terčů.
Listopad 18, 201212 r Tak jsem tu a první o hodinu dříve a 382km v kostech Upraveno Listopad 18, 201212 r od tetrevarna
Listopad 18, 201212 r To mě pose.. Tak tomu říkám dochvilnost a já ještě nemám ani umyto Upraveno Listopad 18, 201212 r od Artigas
Listopad 18, 201212 r No jo já jezdím normálně o min pul hod později dneska se to nějak pos..... tak to mám na příště naděláno
Listopad 18, 201212 r Máš na svědomí Tygříka. Toho tvůj příjezd probudil. Dostal šok a jde si dát sprchu. Pak se oholí a snad se břitvou nepodřízne,
Listopad 18, 201212 r Artigas uš jsem s nim mluvil ))))) no jo přivezl jsem vám sem svěží vítr ze severu )))
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.