Artigas Vloženo 14. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2012 Dotaz na Hekiho a Tygříka – jede se v klubové barvě? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KoNG Vloženo 14. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2012 pawouk: http://prostejovsky.denik.cz/zpravy_region/mnam-plumlovsky-rizek-aneb-pochoutka-ktera-slavi-ctyricatiny-20120824.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 14. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2012 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tetrevarna Vloženo 15. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2012 Takže ode dneška nejím at´sežeru alespoň dva Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Artigas Vloženo 15. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2012 Vážení přátelé, situace je vážná, dalo by se napsat, že i kritická! Nedávná cesta domů zkratkou byla o něco delší, zato o hodně bahnitější. Stalo to, že karoserie samé bahno je, interiér nevyjímaje. Jenže nyní obědvám, pak důležitý úkol mám, neb ve sklepě na mě čeká několik sudů plných, na pálení připravených. 300 litrů kvasu švestkového dá odhadem 35l moku lahodného, tak nedivte si mi, že na nic jiného nemyslím. Zítra v práci důležitá porada je, ta se určitě až do rána protáhne. V sobotu mi blbě bude, to se Tulák umývat nebude! A v neděli? Nevím, nevím, na sraz asi Tulák špinavý pojede. Hola, hola, pálenice už volá ! 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tygrik Vloženo 15. Listopad 2012 Autor Sdílet Vloženo 15. Listopad 2012 (editace) Dotaz na Hekiho a Tygříka – jede se v klubové barvě? Ano, že váháš, Artigasi! Jak tak přemýšlím, tak budu muset nechat udělat tričko i pro Goga a Hindatora. Zadám to sestřence příští týden. Bohužel to do srazu nestihne. Díky Kongu. Jj, na fotce je moje sestřenka (druhá ). Editováno: 15. Listopad 2012, autor: Tygrik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vadi58 Vloženo 15. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2012 Artigasi, ospravedlňovať sa budeš musieť skôr Tulákovi, že ho mieniš prezentovať tak zašpineného . Ako kompenzáciu mu aspoň budeš môcť priliať do nádrže trošku z tej slivovice, ktorá bude vlastne príčinou takéhoto faux pas. Možno si aj motor príde na svoje, nielen gazda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Artigas Vloženo 15. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2012 No dobře, tak já si dám o jedno pivo méně a v neděli před odjezdem Tuláka naleštím. Slibuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MikeTTT Vloženo 16. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2012 Tygříku já jsem to na tebe nehodil, ujal jsi se sám srazu! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KoNG Vloženo 16. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2012 každopádně už se to blíží Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tygrik Vloženo 16. Listopad 2012 Autor Sdílet Vloženo 16. Listopad 2012 Psal mi Hindator, že nedorazí. Nestihne to. Právě jsem si dal panáka výborné višňové a přemýšlím. Zítra si projedu trasu, ověřím místa na focení. Stavím se u sestřenky a zadám trička. No a umyji Yetíka, když už i Artigas se dal do pucování. Trochu mi dělá starosti počasí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KoNG Vloženo 16. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2012 No já už to nějak lehce umyl, i když už to je zas zasraté od cesty do Ostravy ještě musím vysát vnitřek tam se malá vyřádila Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 16. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2012 Tygříku, doufám, že místo na focení bude přístupné i pro neSUV vozidla. Abych tam někde nenechal přední spoiler. Nevím jak je u vás na Prostějovsku, ale tady v Praze, tedy kromě dneška - kdy bylo jen zataženo, byla prakticky celý týden mlha... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tygrik Vloženo 17. Listopad 2012 Autor Sdílet Vloženo 17. Listopad 2012 (editace) Trasa projeta, vybrána dvě místa na focení. První místo bude pro neSUV dostupné, ale zpátky se budou muset vracet stejnou cestou, SUV si dají miniterénní vložku po polní cestě. Druhé místo bude úplně v poho pro všechny. Artigasi, auto krásně nalešti, ať je vidět rozdíl po prvním focení a po druhém. Já si Yetíka právě prohlédl... Editováno: 17. Listopad 2012, autor: Tygrik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tetrevarna Vloženo 17. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2012 (editace) Také lehce umyto ale na nic jiného nezbyl čas ráno jedu ve 4:30 hnus musím bejt po 8:00 za Brnem měl se mnou yet spolujezdec ale sešlo z toho takže sááááááááám voják v poli Editováno: 17. Listopad 2012, autor: tetrevarna Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tetrevarna Vloženo 17. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2012 Všichni koukám mají nablejskáno tak to bude jedinej jak prase z D1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Artigas Vloženo 17. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2012 Tygříku,nebude někde v okolí hasičské cvičení? Já jen, že po terénní vložce by se kolona, zcela omylem, projela v pravý okamžik kolem terčů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tetrevarna Vloženo 18. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2012 (editace) Tak jsem tu a první o hodinu dříve a 382km v kostech Editováno: 18. Listopad 2012, autor: tetrevarna Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Artigas Vloženo 18. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2012 (editace) To mě pose.. Tak tomu říkám dochvilnost a já ještě nemám ani umyto Editováno: 18. Listopad 2012, autor: Artigas 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tetrevarna Vloženo 18. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2012 No jo já jezdím normálně o min pul hod později dneska se to nějak pos..... tak to mám na příště naděláno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Artigas Vloženo 18. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2012 Máš na svědomí Tygříka. Toho tvůj příjezd probudil. Dostal šok a jde si dát sprchu. Pak se oholí a snad se břitvou nepodřízne, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tetrevarna Vloženo 18. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2012 Takže jedu OMV tady v Prostějově Tygrik slíbil , že dorazí dřív )))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tetrevarna Vloženo 18. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2012 Artigas uš jsem s nim mluvil ))))) no jo přivezl jsem vám sem svěží vítr ze severu ))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tygrik Vloženo 18. Listopad 2012 Autor Sdílet Vloženo 18. Listopad 2012 Jj, za půl hodky jsem u Tebe. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vadi58 Vloženo 18. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2012 Chlapi, nech sa vám tá akcia dobre vydarí !!! :kol-47: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.