Přejít na obsah

Vadné palivové čerpadlo

tetrevarna

Doporučené příspěvky

Tak jsem jel min týden na výlet do UA ve středu. Jízda probíhal v pohodě do doby kdy ve 22:30 na mne při rychlosti 160 Km/h v Polsku dálnice A4 238km u Opole zablikalo žhavení auto spadlo do nouzáku 2000 ot/min max 100 km/h pršelo a teplota venku +3,5.

Krásná práce pokračování později. (Moooooooc jsem si užil)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No takže odtahovka Polská do Krnova (270 éček) pak česká (4000,-) do Opavy hotel ráno do škoda servis (v noci nonstop škoda servis spí) no tá paly hledaly zjistily že něco s náftou (jedno ze tří čerpadel v nádrži nejde) ve 14:00 hotovo no tak hurá na Těšín a pokračovat dál ALE po ujetí cca 35 Km znova to stejné. Pokračování příště

Odkaz ke komentáři

Tak kontaktoval jsem servis v Ostravě přijeli odtáhly. Nechal jsem přivest od kolegy druhé auto. Auto zanechal na pospas mechanikům, zase to čerpadlo v nádrži. opraveno ale v autě přibyl nový zvuk lehké kňourání čeradla v nádrži. Auto mám doma v úterý jde u mne do servisu (kamarádi) tak jsem zvědavej. Zatím nemám důvěru v auto pro delší jízdu.

Odkaz ke komentáři

Víte už něco nového? Že je problém v nízkotlaké pumpě v nádrži, jsem pochopil. Třeba se do čerpadla dostalo něco, co ho zadíralo nebo tak. Případně hodně zanešené sítko před pumpou, to taky dává motorku pořádně zabrat. Mimochodem, nevíte náhodou, na základě měření čeho pozná ŘJ takovýhle problém?

Odkaz ke komentáři

Omlouvám se za pozdní odpověď, ano problem vznikl s jedním "podávacím" čerpadlem oprava řešena záručně, ano jemné sítko které čerpadlo obsahuje bylo z části zanesené podle mne docházelo k přetěžování čerpadla motor skočil do nouzáku a reset pouze přes počítač vše uš ok v neděli jedu na sraz do Prostějova tak to prubnu.

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...