tetrevarna Vloženo 11. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2012 Tak jsem jel min týden na výlet do UA ve středu. Jízda probíhal v pohodě do doby kdy ve 22:30 na mne při rychlosti 160 Km/h v Polsku dálnice A4 238km u Opole zablikalo žhavení auto spadlo do nouzáku 2000 ot/min max 100 km/h pršelo a teplota venku +3,5. Krásná práce pokračování později. (Moooooooc jsem si užil) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KoNG Vloženo 11. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2012 no bez diagnostiky těžko říct Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tetrevarna Vloženo 11. Listopad 2012 Autor Sdílet Vloženo 11. Listopad 2012 No takže člověk chvilku bloumá okolo a pak odtahovka (pomoc drogowa) servis hotel. Jenže v PL čtvrtek a pátek svátek. Pokračování později Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob 27 Vloženo 11. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2012 To je tedy fakt nepřijemné. Tipuji filtr pevných částic, nebo přitroublý relé pod volantem ...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tetrevarna Vloženo 12. Listopad 2012 Autor Sdílet Vloženo 12. Listopad 2012 No takže odtahovka Polská do Krnova (270 éček) pak česká (4000,-) do Opavy hotel ráno do škoda servis (v noci nonstop škoda servis spí) no tá paly hledaly zjistily že něco s náftou (jedno ze tří čerpadel v nádrži nejde) ve 14:00 hotovo no tak hurá na Těšín a pokračovat dál ALE po ujetí cca 35 Km znova to stejné. Pokračování příště Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa304 Vloženo 12. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2012 To nás jako zkoušíte nebo to je něco jako telenovela nebo se jen snažíte být zajímavý? Výsledek už určitě znáte... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tetrevarna Vloženo 12. Listopad 2012 Autor Sdílet Vloženo 12. Listopad 2012 Určitě nechci dělat telenovelu a zajímavý to nemám zapotřebí, píšu jak mám čas a jak chci, pokuď s tím má někdo problem tak to nemusí číst. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tetrevarna Vloženo 12. Listopad 2012 Autor Sdílet Vloženo 12. Listopad 2012 Tak kontaktoval jsem servis v Ostravě přijeli odtáhly. Nechal jsem přivest od kolegy druhé auto. Auto zanechal na pospas mechanikům, zase to čerpadlo v nádrži. opraveno ale v autě přibyl nový zvuk lehké kňourání čeradla v nádrži. Auto mám doma v úterý jde u mne do servisu (kamarádi) tak jsem zvědavej. Zatím nemám důvěru v auto pro delší jízdu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa304 Vloženo 12. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2012 Určitě mě to zajímá a omlouvám se, že jsem tak vyjel. Čím jste Yetíka krmil, mám na mysli původ nafty? Bral jste něco v Polsku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tetrevarna Vloženo 12. Listopad 2012 Autor Sdílet Vloženo 12. Listopad 2012 V pohodě.............Právě že né měl jsem najeto cca 400km tankováno benzina. pořád tvrdí že je problém s dodávkou paliva tlaková pumpa je v rozvodech ta je OK (říkají) zítra budu moudřejší tak dám vědět. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa304 Vloženo 16. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2012 Víte už něco nového? Že je problém v nízkotlaké pumpě v nádrži, jsem pochopil. Třeba se do čerpadla dostalo něco, co ho zadíralo nebo tak. Případně hodně zanešené sítko před pumpou, to taky dává motorku pořádně zabrat. Mimochodem, nevíte náhodou, na základě měření čeho pozná ŘJ takovýhle problém? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tetrevarna Vloženo 16. Listopad 2012 Autor Sdílet Vloženo 16. Listopad 2012 Omlouvám se za pozdní odpověď, ano problem vznikl s jedním "podávacím" čerpadlem oprava řešena záručně, ano jemné sítko které čerpadlo obsahuje bylo z části zanesené podle mne docházelo k přetěžování čerpadla motor skočil do nouzáku a reset pouze přes počítač vše uš ok v neděli jedu na sraz do Prostějova tak to prubnu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.