ahres Vloženo 12. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2012 (editace) Ahoj, zakoupil jsem superba 2.8 V6, manuální převodovka, cca 160 tkm najeto a při jízdě na cca 1 cm chodu plynového pedálu auto hezky táhne - prostě radost. Ale při větším sešlápnutí pedálu se akcelerace sníží ( přestane tolik táhnout ) a když zpomaluji a zase pouštím pedál tak poslední cca centimetr chodu plynového pedálu citelná akcelerace motoru. Kontroloval jsem klapku v sání motoru zda není znečištěná od karbonu nebo nějak mechanicky poškozena a je hezky čistá a rukou se s ní dá pohybovat v celém rozsahu. Jinak motor bez problému drží volnoběh a poslechově se zdá vše v pořádku. Když jsem vozidlo kupoval stálo v bazaru cca 2 měsíce s úplně prázdnou baterií ale od té doby jsem ujel cca 10 tkm . Prosím o jakoukoli možnou radu . Děkuji Editováno: 12. Listopad 2012, autor: ahres Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stankra6 Vloženo 12. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2012 Ahoj, prvně bych zajel na diagnostiku a pak se ukáže Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ahres Vloženo 12. Listopad 2012 Autor Sdílet Vloženo 12. Listopad 2012 Ahoj, diagnostika bez problému,nikde žádná závada.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ahres Vloženo 14. Listopad 2012 Autor Sdílet Vloženo 14. Listopad 2012 žádná rada? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ace ventura Vloženo 15. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2012 V měřených hodnotách kontrola snímače pedálu, ideálně za jízdy. Pak se uvidí... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kracmi Vloženo 9. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2012 Hele mam SUperba 2.8 asi týden a dělá mi to taky:-) nevím jestli to tak má být nebo ne, jinak mám auto v pohodě bez závad, vyřešil jsi to nějak? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ahres Vloženo 10. Prosinec 2012 Autor Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2012 Ahoj, zatím nic nepomohlo .... :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kracmi Vloženo 12. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2012 Abych to popsal přesně tak jedu po dálnici treba 100km/h na pětku a jen lehce přidám plyn a ta odezva je super mám tam hned 130. Ale když ten plyn sešlápnu tak se zas až tak moc neděje, jako bych od toho motoru čekal víc. Takže když chci rychle předjet tak musim podřadit treba o dva stupně a ten motor točit. Tzn. v nízkých otáčkách to moc netáhne ( alespoň podle mého pocitu ) Je pravda, že jsem doteď dlouho jezdil s autem s turbem takže to tak třeba má být, ale přijde mi to takové zvláštní. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ahres Vloženo 13. Prosinec 2012 Autor Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2012 Máme asi stejnej problém. Zapujčil jsem auto více lidem a každej mi potvrdil že pokud maji 1cm plynového pedálu tak to prostě táhne lépe a motor jde svižně do otáček. Tak nevim... asi je to zakouzlený Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kracmi Vloženo 13. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2012 Chtělo by se to projet ještě v nějaké 2.8 abych to mohl posoudit:( Takhle toho asi moc nezjistíme. Navíc zatim nikdo neporadil. Tak vůbec nevym jestli to je nebo neni závada. Zas když ale udělám třeba 0-100km/h proste furt plnej tak to táhne dobře. je to divný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohanJFV Vloženo 20. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2012 Ti klidně pujčim na svezení mojí, ale je v automatu ... tahne pořád nejlépe kolem 3600 (190km/h na 5) klucí a v jakém stavu máte vzduchový filtr a svíčky? HM? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ahres Vloženo 21. Prosinec 2012 Autor Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2012 Svíčky, filtry .... dokonce jsem opravoval vejfuk a kouk jsem i katalizatory Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohanJFV Vloženo 21. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2012 Pak už jedině přes VAGa kouknout na škrtící klapku - jestli se naklápí do správné polohy. a taky je otázka jaký máš tlak paliva. kamarád měl normálně příliš nízký tlak paliva, ale na Fabii a nechtělo mu to vůbec do otáček. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.