and1.cz Vloženo 22. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2012 aZdarec lidi tak jsem zavital mezi vas a poridil si superba, ale mam hned jeden dotaz. Chtel bych kuzi budto celokuzi nebo polokuzi to mi je jedno a tak se ptam jestli tu neni nebo nekoho neznate s odkazem na nejakx svy stranky kdo to dela? A na kolik to asi prijde? Diky. A potom jeste jedna otazka nemam maxidot a docela bych to chtel neda se nejak dodelat? Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 22. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2012 Sedačky a interiér kup na vrakovišti a o maxidotu je toho tady taky spousta tak hledej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 23. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2012 no je zde někde na fóru i odkaz na firmu co ti to potáhne do kůže.Cena byla něco kolem 12-15000kč ale je to už dosti dávno.Musíš to tu pohledat.projeď sekci interiér Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bazycek Vloženo 24. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2012 http://www.autopotahy.cz/ zkus tady toto. Ptal jsem se na celokuzi na cely int a cena byla okolo 9500,- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KubinoS Vloženo 24. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2012 Jasně potahy MAD vypadaji super a kvalita je prvnotřídní. Kdy jsem to chtel na octavii. Kuze je super, neprasí se v autě a četnost vysávání je oproti latkovým poloviční... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
supr Vloženo 23. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2012 Zdarec .nevíte nekdo vo interieru kuže nebo polokuže ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 24. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2012 Podívej se na aukro. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
supr Vloženo 25. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2012 tam je prdlačka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bazycek Vloženo 26. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2012 Já mám kožený a chci ho vyměnit za polokůži, celý vyhřívaný předek elektrický. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kopcemm Vloženo 26. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2012 A jakou máš barvu? Já shánim bežovou celokůži. Mam béžovou polokůži... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bazycek Vloženo 27. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2012 Černnou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
supr Vloženo 29. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2012 zdar na bazoši je polokuže černa za 10 ukecaš ho na 9 mužeš mi pak nechat tu svoji celokuži teda jestli je sklopnej zadek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
supr Vloženo 29. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2012 (editace) nevíte jak se sem vkladají odkazy? Editováno: 29. Prosinec 2012, autor: supr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 29. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2012 Zkopíruješ odkaz a pak ho vložíš sem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
supr Vloženo 29. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2012 http://auto.bazos.cz/inzerat/20488959/Prodam-kozeny-interier-do-Superba-cerny-polokozeny.php Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
klocosk Vloženo 10. leden 2013 Sdílet Vloženo 10. leden 2013 Nazdar chlapi, mam kozene sedacky ale uz su dost vysedene vlastne iba soferova. Viete mi poradit kde by som zohnal novy sedak popripade nevie niekto cislo. Este sa chcem spytat co sa tyka tvaru sedaka robil sa len jeden alebo bolo viacej druhov. Lebo rozmyslal som ze by som zobral latkovu sedasku vybral sedak a dal to potiahnut do koze. Nevie niekto poradit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.