Pompeus Vloženo 23. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2012 Ahoj Mám problém se zaseknutým zadním středovým pásem. Nejde ani odvíjet ani navíjet. Je proste zaseklý v jedné poloze. Mohl byste mi nekdo poradit, jak se k tomu navíjecímu mechanismu dostanu? Nebo že by tam byla nějaká pojistka? Jedná se o fabii 2012 Díky za radu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ladacz Vloženo 23. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2012 Ahoj rok výroby 2012 - reklamace. Já bych se do mechanismu pásu neopouštěl hlavně když to je v záruce. Teď to rozebereš bude ti fungovat měsíc a pak se to rozbije znova. Pásy se posílají výrobci na expertýzu proč se rozbil. Tam zjistí že jsi se v tom vrtal a nechají ti ho zaplatit... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pompeus Vloženo 23. Listopad 2012 Autor Sdílet Vloženo 23. Listopad 2012 (editace) Ahoj Nedá mi to a chtěl bych to zkusit zpravit a hlavně cely sedadlo se mi někam moc posílat nechce! Stalo se to když jsem dával potahy, sedadlo jsem sklonil pás pohytáhl a už nešel zpět. Někde jsem se dočetl že když se vrátí sedadlo pás by měl povolit,jenže jak na potvoru je krátko povytažený,takže sedadlo nejde zacvaknout a když jsem zkoušel povolit šroub,ktery pás drží,tak to hold nešlo povolit. (přichyceno snad nějakým tisícíhranem) Zkusim ještě počkat na nějakou radu a bohužel budu muset na reklamaci....kvůli zaseklýmu pásu mi to ale bude hloupý Editováno: 23. Listopad 2012, autor: žralok Necituj předchoží příspěvek ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HjM Vloženo 23. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2012 nevím, proč by to mělo být hloupé, dneska se jezdí do servisu kvůli kdejaké prkotině :-D navíc pásy jsou docela drahá sranda, takže bych nic neřešil a zavezl jim to tam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pompeus Vloženo 24. Listopad 2012 Autor Sdílet Vloženo 24. Listopad 2012 Tak jsem to vyřešil Podařilo se mi sehnat nastavec a pás odšroubovat (nechápu jak je tohle mohlo napadnout,když chci oddělat sedadlo musím pás odšroubovat od karoserie ) A když jsem sedadlo vratil na původní polohu,pás sám zajel Asi nějaká pojistka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 24. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2012 Na tohle máme my Roomsteráci veeelikou výhodu - sedačky (přesněji řečeno ZADNÍ sedačky) mají na sobě jen "samičku" k pásu(ům), vyndavají se kompletně i s tím - a pás jako takový je i s navijákem schovaný pod "tapecem"... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dick Vloženo 25. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2012 Gratuluji k vyřešení, ale zároveň musím vyjádřit svůj pocit. Nechápu jak může někdo s autem v záruce, vyrobeno letos, řešit takovouto domácí opravu s tím, proč jako jezdit do servisu. Opravdu nechápu ! 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pompeus Vloženo 26. Listopad 2012 Autor Sdílet Vloženo 26. Listopad 2012 Takhle..někde jsem četl že sedačky mají nějakou pojistku,že když se sedadlo sklopí,pás se zasekne. Jediny co sem potřeboval bylo odšroubovat šroub. Kdyby to nešlo povolit nebo pás by se nenavinul zpět, určitě bych pelášil s tím do servisu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.