plasmo Vloženo 24. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2012 Ahoj, nějak mi v hlavě vrtá myšlenka jak náročné by bylo zakomponovat a zprovoznit dvouzónový climatronic do našich mazlíčků. Climatronic již mám, v prvních myšlenkách mám výměnu jednotky topení a jednotky ovládání za http://www.e-autogro.../83-ridici.html . Pátrali jste již po tom někdo? Je to realizovatelný? Občas by se mi to v mé octě šiklo, když se mnou jede přítelkyně :-) Díky za názory Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik Čevela Vloženo 26. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2012 myslim si ze tazko, kedze princip dvojzonovej klimy je ten, ze v kazdej zone vyduch fuka inu teplotu vzduchu a co som videl vzduchovy system v O1, tak ten na to pripraveny nie je... ale nikdy nehovor nikdy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
plasmo Vloženo 27. Listopad 2012 Autor Sdílet Vloženo 27. Listopad 2012 No já přemýšlel tak že by stačila jednotka topení jenom ... ale pokud by se musel předělávat i vzduchový systém, tak do toho by se mi ani nechtělo pouštět, palubku jsem měl dole v březnu a popravdě si skoro nepamatuji jak to vypadalo, ale budu teď předělávat A/C na digi kámošovi, tak to prozkoumám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.