Ričina Vloženo 25. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2012 Čau, při koupi předních brzd z RS jsem k nim dostal i tlumiče a pružiny, chci se zeptat jestli by byl nějaký problém v chování auta když bych je nasadil přičemž vzadu by zůstaly origo tlumiče i pružiny z TDI, jedná se o sedan a motorizace ASV. Bude to změna k lepšímu nebo horšímu? Myslím, že horší než ty origo to snad nebude. Zkoušel jsem toto téma hledat, ale všude se řeší jen komplet výměna anebo jde o combi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tonda-B Vloženo 2. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2012 (editace) Origo jako origo. Pokud to bude trochu lepší, tak chvála Bohu. No a to, že bude předek o 16 mm níž je spíš přínos. Tak si pak jen nezapomeň seřídit světla. Editováno: 2. Prosinec 2012, autor: Tonda-B Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ričina Vloženo 19. Prosinec 2012 Autor Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2012 Mám origo xenony, takže seřizování netřeba, jinak díky, aspoň trochu potěšující zpráva. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lonanek Vloženo 20. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2012 Myslím, že je budeš muset nastavit. Pokud snížíš předek, pak ti budou svítit blíž. Xenony jsou nastaveny při nulovém zatížení auta na maximální výšku, tedy je předpoklad, že se ti za normálních okolností přední část vozu nesníží. Sníží se ti pouze zadek, pokud naložíš kufr a povezeš lidi. Tím dojde ke "zvýšení" předku a také k "prodloužení" světel, no a to zapracuje automatika, která sníží světla dolů. Opačně to nefunguje, protože jak jsem psal, při nulové poloze jsou motorky na maximum nahoře. Takže musíš nastavit "nulovou" pozici se sníženým předkem. Pokud se pletu, tak mne někdo opravte... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ričina Vloženo 24. Prosinec 2012 Autor Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2012 Aha, tak to slyším prvně, no nic, buď se mi podaří sehnat k tomu i zadní pera a tlumiče anebo ty přední prodám a nechám origo, ale lákalo mě to, že by mohl být ten podvozek lepší. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lonanek Vloženo 24. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2012 Seřídit by se to mělo dát. Maximální poloha se nastavuje proto, aby jsi neoslňoval tak jak to mají někteří idioti s HID. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ričina Vloženo 1. leden 2013 Autor Sdílet Vloženo 1. leden 2013 Jo to sedí, každej chce být hustokrutej s tím, že má xenony a dá to tam za každou cenu. Když vidím kolik lidí mě oslňuje s obyč halogenama, tak jsem docela rád, že mi v okolí nejezdí moc dobastlených xenonů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.