Walker Vloženo 17. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2006 Ahoj, vcera jsem uhanel po hotove casti dalnice 17 z Drazdan do Pirny, tempo na 130. Nejak jsem se zapovidal a proletel tunelem (bylo omezeni na 100, tunel asi 500m), za kterym stala nemecka Polizei a blejskla mi do obliceje. Pres hranice jsem prejel bez problemu, ostatne nic nekontrolovali. Mate nekdo zkusenosti s prekrocenim rychlosti v Nemecku? Budou me pokutovat pri pristim prechodu hranic, nebo mi neco poslou? A kolik me to tak bude stat? :-) Diky W. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FISHkaa Vloženo 17. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2006 jezdime do nemecka porad a obcas me taky vyblejskli + kolegy take a zatim nikde nic... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 17. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2006 me taky v nemecku a uz jsem tam zpet byl nekolikrat ale nikdy nic... ale mas pravdu ze bud kdyz tam jedes nebo to poslou ale me zatim nastesti nic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 17. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2006 dokud nebude propojenej systém o udělených pokutách napříč EU, tak se ničeho bát nemusíte Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 17. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2006 Kamoš z Blavy tvrdí, že pokuty začnú vymáhať vraj až keď dosiahnu istú hodnotu. Takže ľudia, čo často jazdia do Viedne vraj po priblížení sa k hranici 1000 eur za pokuty menia značku na aute. Ale tam asi inkasuje magistrát za parkovanie, tak u štátnej polície môže byť všetko inak. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Walker Vloženo 18. Srpen 2006 Autor Sdílet Vloženo 18. Srpen 2006 Diky za odpovedi. Hned jsem klidnejsi. Uvidime, k sousedum jezdim pomerne casto, mame to z UL co byste kamenem dohodili. Pokud me zkasirujou, tak vam to tu podrobne vylicim :-). W. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bohosu Vloženo 18. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2006 Copak, bojíš se Kobry 11 ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 18. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2006 Byl jsem vyfotografovan (asi do nejakeho deutsche deniku) pred rokem a nic az dodnes... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FUGAS Vloženo 26. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2006 Už jsem to tu někde psal, stalo se mi to samý, vyblejskli mě, o kousek dál stála hlídka která mě ale nezastavila a nic se nestalo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.