Publikováno Srpen 17, 200619 r Ahoj, vcera jsem uhanel po hotove casti dalnice 17 z Drazdan do Pirny, tempo na 130. Nejak jsem se zapovidal a proletel tunelem (bylo omezeni na 100, tunel asi 500m), za kterym stala nemecka Polizei a blejskla mi do obliceje. Pres hranice jsem prejel bez problemu, ostatne nic nekontrolovali. Mate nekdo zkusenosti s prekrocenim rychlosti v Nemecku? Budou me pokutovat pri pristim prechodu hranic, nebo mi neco poslou? A kolik me to tak bude stat? :-) Diky W.
Srpen 17, 200619 r jezdime do nemecka porad a obcas me taky vyblejskli + kolegy take a zatim nikde nic...
Srpen 17, 200619 r me taky v nemecku a uz jsem tam zpet byl nekolikrat ale nikdy nic... ale mas pravdu ze bud kdyz tam jedes nebo to poslou ale me zatim nastesti nic
Srpen 17, 200619 r dokud nebude propojenej systém o udělených pokutách napříč EU, tak se ničeho bát nemusíte
Srpen 17, 200619 r Kamoš z Blavy tvrdí, že pokuty začnú vymáhať vraj až keď dosiahnu istú hodnotu. Takže ľudia, čo často jazdia do Viedne vraj po priblížení sa k hranici 1000 eur za pokuty menia značku na aute. Ale tam asi inkasuje magistrát za parkovanie, tak u štátnej polície môže byť všetko inak.
Srpen 18, 200619 r Autor Diky za odpovedi. Hned jsem klidnejsi. Uvidime, k sousedum jezdim pomerne casto, mame to z UL co byste kamenem dohodili. Pokud me zkasirujou, tak vam to tu podrobne vylicim :-). W.
Srpen 18, 200619 r Byl jsem vyfotografovan (asi do nejakeho deutsche deniku) pred rokem a nic az dodnes...
Srpen 26, 200619 r Už jsem to tu někde psal, stalo se mi to samý, vyblejskli mě, o kousek dál stála hlídka která mě ale nezastavila a nic se nestalo.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.