Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Ahoj,

vcera jsem uhanel po hotove casti dalnice 17 z Drazdan do Pirny, tempo na 130. Nejak jsem se zapovidal a proletel tunelem (bylo omezeni na 100, tunel asi 500m), za kterym stala nemecka Polizei a blejskla mi do obliceje.

Pres hranice jsem prejel bez problemu, ostatne nic nekontrolovali. Mate nekdo zkusenosti s prekrocenim rychlosti v Nemecku? Budou me pokutovat pri pristim prechodu hranic, nebo mi neco poslou? A kolik me to tak bude stat? :-)

Diky

W.

jezdime do nemecka porad a obcas me taky vyblejskli + kolegy take a zatim nikde nic... ;)

me taky v nemecku a uz jsem tam zpet byl nekolikrat ale nikdy nic...

ale mas pravdu ze bud kdyz tam jedes nebo to poslou ale me zatim nastesti nic

dokud nebude propojenej systém o udělených pokutách napříč EU, tak se ničeho bát nemusíte ;)

Kamoš z Blavy tvrdí, že pokuty začnú vymáhať vraj až keď dosiahnu istú hodnotu. Takže ľudia, čo často jazdia do Viedne vraj po priblížení sa k hranici 1000 eur za pokuty menia značku na aute. Ale tam asi inkasuje magistrát za parkovanie, tak u štátnej polície môže byť všetko inak.

• Autor

Diky za odpovedi. Hned jsem klidnejsi. Uvidime, k sousedum jezdim pomerne casto, mame to z UL co byste kamenem dohodili. Pokud me zkasirujou, tak vam to tu podrobne vylicim :-).

W.

Copak, bojíš se Kobry 11 ?? :smich::p

Byl jsem vyfotografovan (asi do nejakeho deutsche deniku) pred rokem a nic az dodnes... :disgust:

Už jsem to tu někde psal, stalo se mi to samý, vyblejskli mě, o kousek dál stála hlídka která mě ale nezastavila a nic se nestalo.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.