Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Zdravím. Dával jsem do Octavky druhé rádio, a jak se mně to podařilo (spousta nervů a nadávání..), tak jsem zjistil že mě nereaguje dálkové od/zamykání. Nevíte někdo jestli jsem nemohl při tom za rádiem (je tam fakt málo místa - spíš žádné) rozpojit, přecvaknout nebo odpálit něco, co souvisí s DO? před tím to fungovalo na 100%, klíčky(vystřelováky) blikají jako obvykle, ale auto nic...

ps: Octavia I ASV elegance model03

jestli jsi tam dal nějaké neorigo radio tak je možné že jde proud na s-kontakt a tím pádem nezamkneš!

• Autor

Dík za reakci. Dal jsem tam neorigo LG, propojil jsem 4 a 7 (tak jsem to měl na felicii - fungovalo nezávisle na klíči v zapalování). Vše fungovalo asi týden, než jsem se rozhodl tam rádio nastálo zasunout - spíš narvat. Mám tudíš strach, že jsem silou něco přestřihl, nebo odpojil. Nevím ale co. Ten S-kontakt je co? Poškodil jsem neco natrvalo, nebo to odpojením rádia ,,rozchodím,,? Píše se tu že spolu s DO odchází osvětlení a další věci, ale mě vše funguje, jen jakoby nefungoval ,,přijímač,, signálu z klíče.

S-kontakt je spínané plus, ale s "bonusem".

Zapne se při zapnutí zapalování a vypne až když klíč vytáhneš, nestačí jen zapalování vypnout.

piny 4 a 7 NESMÍŠ spolu propojit aniž bys spínané plus (S-kontakt) nevypinoval.

Čili na straně auta vypinovat spínané plus a na straně rádia pak klidně propojit 4 a 7 a bude Ti to fungovat jak si to představuješ Ty.

Nicméně si myslím, že zachovat fci S-kontaktu není na závadu.

Rádio se vždy samo zapne a vždy po vytažení klíčku samo vypne.

Pokud chceš hrát bez zapnutého zapalování, stačí jej jen zapnout a vypnout a nevytahovat klíč. S-kontakt se rozepne vždy až po vytažení klíče.

Upraveno od Wojnar

• Autor

Tak už tomu rozumím, doufám že to bude fungovat i prakticky :kol-33: . Díky moc. :kol-47:

• 4 týdny později...

Zdravím ,mám ten sám problém.Jak to mám vyřešit když chci zachovat aby se mi při vyndani klíče radio vyplo? Díky za odpověď

Zapojit správně piny 4 a 7 černého ISO konektoru.

Podle toho jestli máš origo (Škoda) nebo neorigo rádio prohodit na nich dráty stálé a spínané +12V:

post-57881-0-07458800-1356627407_thumb.j

Jednou to bude a jednou nebude fungovat. Víc možností není.

Tak jsem přehodil dráty a funguje to:-)díky moc

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.