medapusik002 Vloženo 29. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2012 Zdravím. Dával jsem do Octavky druhé rádio, a jak se mně to podařilo (spousta nervů a nadávání..), tak jsem zjistil že mě nereaguje dálkové od/zamykání. Nevíte někdo jestli jsem nemohl při tom za rádiem (je tam fakt málo místa - spíš žádné) rozpojit, přecvaknout nebo odpálit něco, co souvisí s DO? před tím to fungovalo na 100%, klíčky(vystřelováky) blikají jako obvykle, ale auto nic... ps: Octavia I ASV elegance model03 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 29. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2012 jestli jsi tam dal nějaké neorigo radio tak je možné že jde proud na s-kontakt a tím pádem nezamkneš! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
medapusik002 Vloženo 29. Listopad 2012 Autor Sdílet Vloženo 29. Listopad 2012 Dík za reakci. Dal jsem tam neorigo LG, propojil jsem 4 a 7 (tak jsem to měl na felicii - fungovalo nezávisle na klíči v zapalování). Vše fungovalo asi týden, než jsem se rozhodl tam rádio nastálo zasunout - spíš narvat. Mám tudíš strach, že jsem silou něco přestřihl, nebo odpojil. Nevím ale co. Ten S-kontakt je co? Poškodil jsem neco natrvalo, nebo to odpojením rádia ,,rozchodím,,? Píše se tu že spolu s DO odchází osvětlení a další věci, ale mě vše funguje, jen jakoby nefungoval ,,přijímač,, signálu z klíče. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 29. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2012 (editace) S-kontakt je spínané plus, ale s "bonusem". Zapne se při zapnutí zapalování a vypne až když klíč vytáhneš, nestačí jen zapalování vypnout. piny 4 a 7 NESMÍŠ spolu propojit aniž bys spínané plus (S-kontakt) nevypinoval. Čili na straně auta vypinovat spínané plus a na straně rádia pak klidně propojit 4 a 7 a bude Ti to fungovat jak si to představuješ Ty. Nicméně si myslím, že zachovat fci S-kontaktu není na závadu. Rádio se vždy samo zapne a vždy po vytažení klíčku samo vypne. Pokud chceš hrát bez zapnutého zapalování, stačí jej jen zapnout a vypnout a nevytahovat klíč. S-kontakt se rozepne vždy až po vytažení klíče. Editováno: 29. Listopad 2012, autor: Wojnar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
medapusik002 Vloženo 29. Listopad 2012 Autor Sdílet Vloženo 29. Listopad 2012 Tak už tomu rozumím, doufám že to bude fungovat i prakticky . Díky moc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubis21 Vloženo 27. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2012 Zdravím ,mám ten sám problém.Jak to mám vyřešit když chci zachovat aby se mi při vyndani klíče radio vyplo? Díky za odpověď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 27. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2012 Zapojit správně piny 4 a 7 černého ISO konektoru. Podle toho jestli máš origo (Škoda) nebo neorigo rádio prohodit na nich dráty stálé a spínané +12V: Jednou to bude a jednou nebude fungovat. Víc možností není. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubis21 Vloženo 27. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2012 Tak jsem přehodil dráty a funguje to:-)díky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.