Exon Vloženo 3. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2012 (editace) Zdravím mám taký problém že mě občas začne škubat auto. Nejvíc se to projevuje na 2 stupni při otáčkách cca 1100 - 1400 to dokáže rozhoupat auto celé a je to dost nepříjemné na 1 a 3 už není to cukání tak časté ale když se to projeví tak jenom nepatně už to nedokáže rozhoupat celé auto. Měnil jsem palivový filtr + ten ventil při studeném motru mě tam nekoluje žádná bublinka ale jak se to zahřeje tak jich tam už pár je ale to jsou vyloučil že by to mohlo být tím protože to cuká i při studeném motoru. Bublinky tam byly i před výměnou a cukalo to taky před výměnou. Předvstřik je v pořádku a vag žádnou závadu nevypsal a auto startuje dobře a jede vpohodě v celém rozmezí otáček ale občas prostě cuká. Čím by to mohlo být nebo co mám ještě přeskoušet? Díky za rady EDIT: A ještě když to začne cukat tak jsou dvě možnosti bud rychle přidat plyn a vytočit to nad 1500ot nebo jet na volnoběh když přidám hned plyn tak to jde hned pěkně do otáček, ale jak jedo prstě v tom rozmezí otáček cca 1100 - 1400 tak to občas cuká Editováno: 4. Prosinec 2012, autor: Wojnar A ještě: Edituj příspěvky!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
antonin karnik Vloženo 4. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2012 Zdar. tohle bych vyděl na egr ventil.Zkus odpojit hadičku co vede k nšmu nahoru,a myslím že bude po problému. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Exon Vloženo 4. Prosinec 2012 Autor Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2012 ok vyzkoušám já sem sa akorát na něho ddíval a zatím se mě moc zanesený nezdál ale zkusím to odpojit a uvidím... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brunda Vloženo 27. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2012 no a co plovak v nadrzi neni zasrany sitko nebo ty trubicky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Exon Vloženo 27. Prosinec 2012 Autor Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2012 neni to sem sa díval a nakonec sem stím nic nedělal zase sa začly jezdit delší trasy a přestalo to.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fenomen Vloženo 16. Květen 2013 Sdílet Vloženo 16. Květen 2013 Zdravím, mám octavii 1.9 tdi 81kw, o víkendu se mi objevil ten samí problém auto má najeto 170 000km. Auto cuká jen když přeřadím z 1 na 2 a přidám lehce plyn kolem 1100 - 1400 otáčkách, jak přidám víc tak necuká. Hadičku od egr ventilu jsem zaslepil ,ale auto cuká furt. Nevíte čím by to mohlo být? v hadičce od palivového filtru mám vzduchové bubliny ale to se mi moc nezdá ,že by to bylo tím. díky za Odpověď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 16. Květen 2013 Sdílet Vloženo 16. Květen 2013 tak začni trebárs výmenou toho ventilu na filtry+gumičky http://www.autodielyskoda.sk/products/ventil-palivoveho-filtra-ventil-naftoveho-filtra-octavia-superb-1j0127247a-1j0127247-1j0127247e-/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fenomen Vloženo 17. Květen 2013 Sdílet Vloženo 17. Květen 2013 dobře, zkusím to. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vojta1221 Vloženo 28. leden 2018 Sdílet Vloženo 28. leden 2018 V 16. 5. 2013 na 16:17, fenomen napsal: Zdravím, mám octavii 1.9 tdi 81kw, o víkendu se mi objevil ten samí problém auto má najeto 170 000km. Auto cuká jen když přeřadím z 1 na 2 a přidám lehce plyn kolem 1100 - 1400 otáčkách, jak přidám víc tak necuká. Hadičku od egr ventilu jsem zaslepil ,ale auto cuká furt. Nevíte čím by to mohlo být? v hadičce od palivového filtru mám vzduchové bubliny ale to se mi moc nezdá ,že by to bylo tím. díky za Odpověď Zdravím chci se zeptat zda už máte problém vyřešeny ...na ten samý a nikdo neví co to je Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.