Přejít na obsah

problém se startem,kolísání volnoběhu

ekiin

Doporučené příspěvky

Ahoj,

Mám takovej problém se škodou felicií 1.3 BMM, teď, co napadl sníh, tak vůbec nechtěla chytit, 1 chytla pod plynem, ale když sem plyn pustil tak chcípla a pak vůbec nechtěla chytit, startér točil o sto šest, zdálo se mi, že občas problafla, ale nechytla.

Další problém, je kolísání otáček na volnoběh, když je studená, tka motor trochu cuká, ale jak se začne ohřívat tak kolísá čím dál, tim víc.

S tím startém nevím čím to může být- svíčky, kabely na svíčky, víčko, palec, cívka, všechno nový.

Poraďte někdo prosím.

Editováno: , autor: ekiin
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

klapka sama o sobě je čistá, zkusím vyčistit ještě potenciometr, čerpadlo dává dost, o víkendu jsem zjistil, že jí vadí mrznoucí teploty, nejdřív chytne, když jí držím pod plynem tak v pohodě, ale pak hned chcípne a pak při startu je jak kdyby se dusila, jakoby se "přechlastávala", ale když sem potahal plynový lanko, tak pak chvilinku točila, naskočila a už dobrý, ale dělat to pokaždý se mi fakt nechce...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...