Únor 15, 201312 r Muzes to delat i v aute ,ale popravde nevim jak sundas to plexisklo co je zepredu bez toho abys je vyndal . Jinak nic pinovat nemusis , ale nezapomen ty srajfky pak nastavit
Únor 15, 201312 r Pise se tady ze se muze poloha rucicek oznacit treba tuzkou aby se pak spravne nasadili...jenom dotaz...proc se to ma oznacit kdyz jsou rucicky na nulach i palivo a teplota....diky
Únor 15, 201312 r Omyl , ony pri vypnutem stavu jsou pod , az po otoceni klickem se ti nastavi do spravne hodnoty
Únor 15, 201312 r Takze je mam vyndat, rozebrat, oznacit si tu polohu i kdyz jsou pod nulou a vyndat, nasadit nove a zapojit...?
Únor 15, 201312 r Asi jsem zmatenej...kterou polohu si mam teda oznacit? Mam je zapnout a oznacit si je pri otocenem klicku a pak odpojit...trosku tomu nerozumim
Únor 28, 201312 r Nemyslím, že by ti to pomohlo. Jednoduše lehce! nasaď a potom už jen šteluj, na doraz zatlač až po úplném vyladění - je to piplačka, už jsem to tu popisoval. Ale do čtvrt hodiny jsem to měl vždy, i minulou sobotu.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.