jozzi Vloženo 15. Únor 2013 Sdílet Vloženo 15. Únor 2013 Muzes to delat i v aute ,ale popravde nevim jak sundas to plexisklo co je zepredu bez toho abys je vyndal . Jinak nic pinovat nemusis , ale nezapomen ty srajfky pak nastavit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
msmity Vloženo 15. Únor 2013 Sdílet Vloženo 15. Únor 2013 Pise se tady ze se muze poloha rucicek oznacit treba tuzkou aby se pak spravne nasadili...jenom dotaz...proc se to ma oznacit kdyz jsou rucicky na nulach i palivo a teplota....diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 15. Únor 2013 Sdílet Vloženo 15. Únor 2013 Omyl , ony pri vypnutem stavu jsou pod , az po otoceni klickem se ti nastavi do spravne hodnoty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
msmity Vloženo 15. Únor 2013 Sdílet Vloženo 15. Únor 2013 Takze je mam vyndat, rozebrat, oznacit si tu polohu i kdyz jsou pod nulou a vyndat, nasadit nove a zapojit...? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
msmity Vloženo 15. Únor 2013 Sdílet Vloženo 15. Únor 2013 Asi jsem zmatenej...kterou polohu si mam teda oznacit? Mam je zapnout a oznacit si je pri otocenem klicku a pak odpojit...trosku tomu nerozumim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
msmity Vloženo 16. Únor 2013 Sdílet Vloženo 16. Únor 2013 Nikdo nic? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivomb Vloženo 28. Únor 2013 Sdílet Vloženo 28. Únor 2013 Nemyslím, že by ti to pomohlo. Jednoduše lehce! nasaď a potom už jen šteluj, na doraz zatlač až po úplném vyladění - je to piplačka, už jsem to tu popisoval. Ale do čtvrt hodiny jsem to měl vždy, i minulou sobotu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.