BiGGy Vloženo 6. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2012 (editace) Ahoj. nemá nekdo zkušenosti s radiem RCD 310 ? vypada to ze ma jiny tvar nez Swing tak je otazka jestli ho dostanu do Octavia II předfacelift.(Neboli jestli koupim na nej rameček ) Mam radio stream a chci ho vymenit za neco podobneho s MP3 . RCD 310 se mi jevi peknejsi nez swing.. Ale pokud to pasovat nebude tak beru swing.Přijde mi to lepsi volba nez menit stream za stream MP3 RCD 310: Editováno: 6. Prosinec 2012, autor: BiGGy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 6. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2012 To je jako bys menil za swinga akotat podsvit bude cerveno modrej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BiGGy Vloženo 6. Prosinec 2012 Autor Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2012 (editace) uvazuju o swingu a nebo o rcd 310 .. jen ta rcd 310 ma jiny tvar aspon podle obrazku .swing nebo rcd310? jinak podle obrazku je jeden sviti modre a druhy jak maxik : jsou tyto rozdily i u swingu?? chtel bych spis to druhe podsviceni displeye ( maxik ) Editováno: 28. Prosinec 2012, autor: BiGGy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 6. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2012 Ten druhy to je novejsi typ a podsvit se nijak softverove vymenit neda , jen prepajet diody ... mel jsem ho odkoisene v fll fl a fungovalo ( teda nevim jak maxik bratranek ho nema ) Jeste k tomu ramecku , potreboval bys treba ten pro amunsen Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BiGGy Vloženo 6. Prosinec 2012 Autor Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2012 (editace) Tak to asi tezko poznam jestli ma takovy nebo makovy displey ze?? vetsina inzeratu je se zhaslyma displeyema no asi to vidim na ten swing . Asi by bylo blbe kdyby mi displey radia svitil modře a vsechno kolem zelene.. ale ty cervene tlacitka jsou super Editováno: 6. Prosinec 2012, autor: BiGGy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 6. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2012 To poznas , on je proste cerny , sviti pak inverzne a ten obyc je klasicky zeleny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BiGGy Vloženo 6. Prosinec 2012 Autor Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2012 (editace) Oki diky u swingu vypada ze vsechny maji ten cerny display.. to je dobře o tom novem swingu ze supII asi informace nemas ? jestli by ho slo dopasovat To spis vypada ze bych musel rameček uřezat na pul a dat tam jen tu pulku kolem klimatizace :D :D :D Editováno: 6. Prosinec 2012, autor: BiGGy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 6. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2012 Tak ten jsem neskousel toho bych do fabie nenarval ani kdybych se mooooc snazil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BiGGy Vloženo 6. Prosinec 2012 Autor Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2012 :D :D dobře jdu do swinga :D :D radeji do toho staršího Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Camel69 Vloženo 7. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2012 Myslim, ze je to dobra volba. Mam Swing ve sve plechovce a naprosta spokojenost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BiGGy Vloženo 7. Prosinec 2012 Autor Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2012 JJ dik za zkusenost jdu do něho... nasel jsem ho za 2400kč .. a stream nekomu snad prodam za lidovou cenu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stans12 Vloženo 8. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2012 (editace) Má zkušenost 50:50. Namontoval jsem ho (RCD310) do faceliftu kde byla jen příprava na rádio, vše včetně montáže bez problémů, i rámeček sedí. ALE je to 2DIN - tedy chce dvě antény, a když připojíš konektor antény tak nejde na rádiu zajistit. To sice vyřešíš rozdvojkou, ale ta druhá anténa opravdu chybí, jakmile jedeš někde, kde je slabší signál, poslech nic moc. Ale to je podobné u všech 2DIN..... Editováno: 8. Prosinec 2012, autor: Stans12 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 8. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2012 Ono se da koupit takovy anteno bazmek ktery soupnes pod palubku ( radim dobre prilepit ) a prijem je jedna basen Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BiGGy Vloženo 8. Prosinec 2012 Autor Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2012 (editace) Ja mam 2Din stream ale tam dual antena neni... to mozna bude stacit koupit toto ne? http://www.autoradia...552-p-1092.html Editováno: 28. Prosinec 2012, autor: BiGGy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 8. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2012 Ja myslim ze jo ja sice bral takovou kostku ktera mela v sobe i gps ale to by ti bylo u swingu zbytecne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BiGGy Vloženo 8. Prosinec 2012 Autor Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2012 (editace) OK swinga mam objednaneho z bazaroveho obchodu za 2399kč jeste objednam tu antenu a asi bych mel jeste nejakou rozdvojku že?? at muzu zapojit 2 anteny. Editováno: 13. Prosinec 2012, autor: BiGGy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BiGGy Vloženo 13. Prosinec 2012 Autor Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2012 (editace) Tak a swing je doma jsem zpokojen :-) asi uz nejde vice přisvitit pismenka na displeyi že?? mam to na max ale kdyz sviti slunicko tak by to chtelo jeste vic :-) jinak super. chtelo by to ale jeste rameček v barve swingu .Mam uplne černy tak težko rict jestli se da koupit takovy šedy jako swing edit: Tak jsem hledal a docetl jsem se že u předface to vyřešit nejde.. proste ve dne bude swing mene čitelny než u faceliftu škoda.Opravdu to nejde? třeba nejak nakodovat at to sviti pořad na max? Editováno: 13. Prosinec 2012, autor: BiGGy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BiGGy Vloženo 15. Prosinec 2012 Autor Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2012 Ono se da koupit takovy anteno bazmek ktery soupnes pod palubku ( radim dobre prilepit ) a prijem je jedna basen nemas nejaky odkaz na ten bazmek ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 16. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2012 hnedka poranu jak budu na pc tak se po nem kouknu ono pres mobil se to priserne vklada Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sideA Vloženo 16. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2012 jozzi tak rano prosim te nezapomen taky bych potreboval nejakej bazmek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BiGGy Vloženo 16. Prosinec 2012 Autor Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2012 (editace) Dnes jsem zjistil ze mi swing taky dokaze pekne vybit baterku nova gateway objednana.( 7N0 907 530 C - HW 7k0 907 951).. bohužel penize na vic snad ten bazmek najdeš nevim jak se jmenuje ten konektor anteny co ma swing... nasel jsem dost vnitřnich anten ale ze starym kolikem.. Editováno: 16. Prosinec 2012, autor: BiGGy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 16. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2012 teoreticky by ti mohlo stačit todle : http://www.bartex-caraudio.pl/product_info.php?products_id=5492 ovšem při jizdě polskem se mi to neosvěčilo a použil jsem pravdepodobne todle : http://www.bartex-caraudio.pl/product_info.php?cPath=316_518&products_id=807 s tim že koncovou montaž provaděl kamarad odsud : http://mapa.targeo.pl/JTP_Car_Audio,19,748940,380122?l=0de84f6559beeec0 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 16. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2012 gateway je samozřejmostí! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BiGGy Vloženo 17. Prosinec 2012 Autor Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2012 (editace) JJ už to vím.S novou gateway jsem bohužel nepočital tak cekam až mi prijde.Ted pres vanoce to asi poště trošku potrva. jozzi: díky takže tu redukci na sloučeni dvou anten na jednu nedoporucuješ jo... nasel jsem jeste tohle... + nejakou vnitřni antenku.ale chcou za tento kablik 550kč :-) Jinak dalši poznatek u swinga byl takovy ze jsem mel na streama zapojeny aktivni subofer .Ale u swingu snad neni remote . Naštěsti jsem mel v aute kabelaž z nepouzivaneho parota a na ten jsem remote zapojil aby se zesik v suboferu vypnul po vypnuti kličku. Takže toto už mam vyřešeno.. už jen čekat na novou gateway a bude to OK. Editováno: 17. Prosinec 2012, autor: BiGGy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 17. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2012 Ty ja bych se uchytil jakekoli vnitrni anteny furt lepsi nez to resit origo zpusobem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.