Přejít na obsah

Autoradio RCD 310

BiGGy

Doporučené příspěvky

Ahoj. nemá nekdo zkušenosti s radiem RCD 310 ? vypada to ze ma jiny tvar nez Swing tak je otazka jestli ho dostanu do Octavia II předfacelift.(Neboli jestli koupim na nej rameček ) Mam radio stream a chci ho vymenit za neco podobneho s MP3 . RCD 310 se mi jevi peknejsi nez swing.. :kol-27: Ale pokud to pasovat nebude tak beru swing.Přijde mi to lepsi volba nez menit stream za stream MP3

RCD 310:

_vyr_707radio-4.jpg

Editováno: , autor: BiGGy
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

uvazuju o swingu a nebo o rcd 310 .. jen ta rcd 310 ma jiny tvar aspon podle obrazku .1423-b-skoda_swing-nahled4.jpgswing nebo rcd310?

jinak podle obrazku je jeden sviti modre a druhy jak maxik :

rcd310_214.jpgJetta_RCD310Radio_Feature_1.jpg

jsou tyto rozdily i u swingu?? chtel bych spis to druhe podsviceni displeye ( maxik )

Odkaz ke komentáři

Tak to asi tezko poznam jestli ma takovy nebo makovy displey ze?? vetsina inzeratu je se zhaslyma displeyema :( no asi to vidim na ten swing . Asi by bylo blbe kdyby mi displey radia svitil modře a vsechno kolem zelene.. ale ty cervene tlacitka jsou super :)

Odkaz ke komentáři

Oki diky :) u swingu vypada ze vsechny maji ten cerny display.. to je dobře o tom novem swingu ze supII asi informace nemas ? jestli by ho slo dopasovat 4104809-prodam-autoradio-skoda-swing-2010-1.jpg

To spis vypada ze bych musel rameček uřezat na pul a dat tam jen tu pulku kolem klimatizace :D :D :D :D :D :D

Odkaz ke komentáři

Má zkušenost 50:50. Namontoval jsem ho (RCD310) do faceliftu kde byla jen příprava na rádio, vše včetně montáže bez problémů, i rámeček sedí. ALE je to 2DIN - tedy chce dvě antény, a když připojíš konektor antény tak nejde na rádiu zajistit. To sice vyřešíš rozdvojkou, ale ta druhá anténa opravdu chybí, jakmile jedeš někde, kde je slabší signál, poslech nic moc. Ale to je podobné u všech 2DIN.....

Editováno: , autor: Stans12
Odkaz ke komentáři

Tak a swing je doma :) jsem zpokojen :-) asi uz nejde vice přisvitit pismenka na displeyi že?? mam to na max ale kdyz sviti slunicko tak by to chtelo jeste vic :-) jinak super. chtelo by to ale jeste rameček v barve swingu .Mam uplne černy tak težko rict jestli se da koupit takovy šedy jako swing

edit: Tak jsem hledal a docetl jsem se že u předface to vyřešit nejde.. proste ve dne bude swing mene čitelny než u faceliftu :( škoda.Opravdu to nejde? třeba nejak nakodovat at to sviti pořad na max?

Odkaz ke komentáři

Dnes jsem zjistil ze mi swing taky dokaze pekne vybit baterku :( nova gateway objednana.( 7N0 907 530 C - HW 7k0 907 951).. bohužel penize na vic

snad ten bazmek najdeš:) nevim jak se jmenuje ten konektor anteny co ma swing... nasel jsem dost vnitřnich anten ale ze starym kolikem..

Odkaz ke komentáři

teoreticky by ti mohlo stačit todle :

http://www.bartex-caraudio.pl/product_info.php?products_id=5492

ovšem při jizdě polskem se mi to neosvěčilo a použil jsem pravdepodobne todle :

http://www.bartex-caraudio.pl/product_info.php?cPath=316_518&products_id=807

s tim že koncovou montaž provaděl kamarad odsud :

http://mapa.targeo.pl/JTP_Car_Audio,19,748940,380122?l=0de84f6559beeec0

Odkaz ke komentáři

JJ už to vím.S novou gateway jsem bohužel nepočital tak cekam až mi prijde.Ted pres vanoce to asi poště trošku potrva.

jozzi: díky takže tu redukci na sloučeni dvou anten na jednu nedoporucuješ jo... nasel jsem jeste tohle... + nejakou vnitřni antenku.ale chcou za tento kablik 550kč :-) audi-rns-e-antenni-redukce-divesity.jpg

Jinak dalši poznatek u swinga byl takovy ze jsem mel na streama zapojeny aktivni subofer .Ale u swingu snad neni remote . Naštěsti jsem mel v aute kabelaž z nepouzivaneho parota a na ten jsem remote zapojil aby se zesik v suboferu vypnul po vypnuti kličku. Takže toto už mam vyřešeno.. už jen čekat na novou gateway a bude to OK.

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...