Přejít na obsah

Stans12

Uživatel
  • Počet příspěvků

    7
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Oznámení Stans12

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. Zdravím, nakonec jsem se rozhodl pro montáž v autorizovaném servisu. Vím trošku dražší ale už i Škodovka dostala rozum a slevnili. A proč takhle - sehnat správnou podvolantovou řídící jednotku velký a drahý problém. A Škodovka v současnosti nabízí soupravu všeho (páčka, drátky, jednotku) za 4.600,- + práce.
  2. Můžeš dát odkaz na ten kablík, nike ho nemůžu najít. Díky.
  3. Zdravím, mám Octavii II 1.6 MPi FL 2009 a čtu tady jak je vše jednoduché. No jak pro koho. Takže je tu někdo, kdo mi tempomat a vše s ním spojené namontuje a zprovozní ? Děkuji, Standa, Hodonín.
  4. Tak již mám vyřešeno, jedná se o problém uvnitř převodovky, který by měl trápit pouze vozy OII 1,6MPI FL. Děkuji tímto snad jedinému člověku - panu Sixtovi, který mi závadu nejen detekoval ale pomohl i s výměnou u Škodovky za novou převodovku. Proto, máteli nějaký problém ohledně převodovek atd... vřele doporučuji : http://www.prevodovky-sixta.cz/
  5. Nemám sice Columbus, mám jen RCD310, ale problém rádia je stejný. Namontoval jsem Fakra redukci a výsledek je pouze ten, že teť už je konektor zajištěný a nevypadne. Na kvalitě příjmu se skoro nic nezměnilo.
  6. Má zkušenost 50:50. Namontoval jsem ho (RCD310) do faceliftu kde byla jen příprava na rádio, vše včetně montáže bez problémů, i rámeček sedí. ALE je to 2DIN - tedy chce dvě antény, a když připojíš konektor antény tak nejde na rádiu zajistit. To sice vyřešíš rozdvojkou, ale ta druhá anténa opravdu chybí, jakmile jedeš někde, kde je slabší signál, poslech nic moc. Ale to je podobné u všech 2DIN.....
  7. Nemá někdo podobný problém: při jízdě v nižších otáčkách se někde od motoru loudí zvuk podobný jako typický zvuk při couvání starého náklaďáku (nevím jak to lépe popsat, vrčení+kňučení...). Začíná to při cca 1500 ot. a při cca 2500 ot. tento nepříjemný zvuk postupně zaniká. Jakmile sešlápnu spojku, okamžitě to přestane, a také při uvolnění plynového pedálu (tedy při jízdě se zařazenou rychlostí a na volnoběh) toto vrčení ustane. Nejvíc je to slyšet na 1 a 2 stupeň na 5.ce skoro neznatelné. Nevím jestli to k mé hrůze může být něco se spojkou nebo převodovkou nebo jen nějaká relativně hloupost - protože najeto mám jen necelých 20.000 km.
×
×
  • Vytvořit nový...