BiGGy Vloženo 17. Prosinec 2012 Autor Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2012 (editace) Dnes jsem se byl podivat v autokelly a nemaji tam zadnou antenu stim fakra konektorem stejne bude asi nejlepsi volba sehnat prvni ten dvojity fakra konektor do radia at mi to pořadne drži v radiu. protože kdyz tam mam ten jeden fakra tak se nema o co zacvaknout Editováno: 28. Prosinec 2012, autor: BiGGy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stans12 Vloženo 19. Květen 2013 Sdílet Vloženo 19. Květen 2013 JJ už to vím.S novou gateway jsem bohužel nepočital tak cekam až mi prijde.Ted pres vanoce to asi poště trošku potrva. jozzi: díky takže tu redukci na sloučeni dvou anten na jednu nedoporucuješ jo... nasel jsem jeste tohle... + nejakou vnitřni antenku.ale chcou za tento kablik 550kč :-) Jinak dalši poznatek u swinga byl takovy ze jsem mel na streama zapojeny aktivni subofer .Ale u swingu snad neni remote . Naštěsti jsem mel v aute kabelaž z nepouzivaneho parota a na ten jsem remote zapojil aby se zesik v suboferu vypnul po vypnuti kličku. Takže toto už mam vyřešeno.. už jen čekat na novou gateway a bude to OK. Můžeš dát odkaz na ten kablík, nike ho nemůžu najít. Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.