Publikováno Prosinec 6, 201212 r Zdravím :-) Budete se mi smát, ale mám šílený dotaz.. Mé šílené příbuzenstvo se rozhodlo, že s sebou mám na Slovensko cestou na Vánoce dovézt v Superbu 40kg česneku. Česnek zrovna není nearomatická záležitost.. Myslíte, že když s tím budu cestovat tak 10 hodin v kufru asi 750km.. tak, že to pak z toho auta půjde dostat? Díky za zkušenosti (opravdu si nedělám legraci :-)
Prosinec 6, 201212 r Teď taky budu mluvit vážně ... co třeba zkusit takové ty vakuové pytle co z nich vysaješ vzduch .. používá se to většinou na oblečení .. ale určitá možnost by to mohla být .. co?
Prosinec 6, 201212 r Autor Přemýšlel jsem o tom to do něčeho zabalit, právě do nějakých pytlů.. Bez toho by to zřejmě byla sebevražedná cesta, co myslíte? Upraveno Prosinec 6, 201212 r od Humik
Prosinec 6, 201212 r kam to vezieš na Slovensko a za akú cenu? a čo prívesný vozík? Upraveno Prosinec 6, 201212 r od libero1071
Prosinec 6, 201212 r Česnek taky nesmí namrznout. A to by se na vozílu stalo. NO neboj se té přepravy , zvládneš a po čase ti i auto vyvětrá.
Prosinec 7, 201212 r A kdyz prijedes domu tak hura na cesnekacku s cesnekovou pomazankou na cesnekovych toustech ... ... dej to do pytlu na odpadky takovych tech hrubsich , odskouseno ...
Prosinec 7, 201212 r Presne tak, zavazat do igelitoveho pytle a nemusis se niceho bat. Ja uz v octavce taky vozil vsechno mozny, od 300kg okurek z polska po hnuj na brambory . . . .
Prosinec 7, 201212 r Morrisi , my vime cos vsecko vozil a i kde ze ses taky ukazal chlape Odeslano z Iphone 4S
Prosinec 8, 201212 r Nojo, posledni dobou okupuju Fiat fora, sem zacinam nahlizet zase az ted kdyz je zima a Coupé si hovi ve vyhrivane garazi zachumlane pod dekou ))
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.