Olda Homola Vloženo 7. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2012 ahoj, je možné dát rádio Swing z Roomstera do OII FL, tj. jsou identické? Co jsem viděl fotky, tak mám pocit, že rámečky jsou jiné a ten do Roomstera má navíc plechové "úchytky" po bocích... osvětlí toto někdo více? díky. O. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BiGGy Vloženo 7. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2012 (editace) myslis tohohle swinga? Pasovat bude zalezi jaky mas rameček.. kdyžtak si koupis rameček na radio stream,swing,audience,bolero zalezi jakou mas klimu podle toho vybereš rameček.Už jsme to tu řešili Editováno: 7. Prosinec 2012, autor: BiGGy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olda Homola Vloženo 7. Prosinec 2012 Autor Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2012 to cos vložil ty znám, to je podle mě typ z Octavy... toto by měla být verze z Roomstera...přijde mi to rozdílný, alespoň ve způsobu uchycení.. problematiku rámečků okolo znám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BiGGy Vloženo 7. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2012 (editace) Aha kolik tech swingu proboha je no poradil bych ti koupit si rameček na radio amundsen .. co rikas :-) Editováno: 7. Prosinec 2012, autor: BiGGy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olda Homola Vloženo 7. Prosinec 2012 Autor Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2012 pokud to není ironie, tak díky za radu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BiGGy Vloženo 7. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2012 Neni to ironie ja si myslim ze to bude ten rameček ktery budes potřebovat... ale radeji si to radio změř a při koupi si zmer i ten rameček at mas 100% jistotu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 8. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2012 1) Rámeček z Bolera NENÍ identický s ostatními rámečky na Swing, apod.. Otvor je širší. 2) Fungovat by ti ten Swing měl, rámeček na navi by teoreticky také mohl sedět. Nejsem si však jist, jak má Roomster řešené antény. Ty máš na OII FL totiž dvojitý FAKRA konektor (pro duální anténu) a dle mého bude mít Roomster pouze jedinou, střešní anténu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 8. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2012 I swing z rooma ma dvojtou antenu jinak co se tyce prave ramecku tak je v tom gulas jak prase pokud mas jakekoli radio z rooma tak potrebujes ramecek treba pro amunsena tj RNS310 popripade RCD,RNS 510 ale starsi model . Novejsi uz maj jinej tvar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BiGGy Vloženo 8. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2012 (editace) Denis: Posilal jsem mu prvni rameček na klasickeho swinga. Bolero jsem tam napsal protože vtom maji gulaš oni.Bolero jsem jeste v ruce nemel tak me ani nenapadlo ze tam pisou kraviny.Ale ten rameček by mel pasovat na swinga z octavie. zde prodavaji rameček : http://www.audiocom....ave-sedy-1343cz a u neho pisou že je na : Krycí rámeček k autorádiím Škoda Stream, Audience, Swing, Bolero a další. ALL: Jinak na tu roomster verzi rameček z amundsena jak jsem již psal.na klasickeho swinga z octavie ramecek vyše napsany: stream ,audience. Třeba jim napsat at to bolero ze seznamu smazou :-) at si nekdo nekoupi zbytecne spatny rameček Ale co tak koukam tak rameček bolero je stejny jako columbus a amundsen aspon u predface ramečku. http://www.autoradia...nic-p-1579.html takže tento rameček akorat ve tvem pripadě facelift. Editováno: 8. Prosinec 2012, autor: BiGGy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olda Homola Vloženo 8. Prosinec 2012 Autor Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2012 diky chlapi! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
janota Vloženo 9. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2013 Takže rozumím-li tomu dobře, tak když mám v před-face s climaticem rádio stream, tak mi stačí si sehant ten fakra konektor a rámeček ze streamu bude sedět i pro swing ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.