Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Dobrý den,nesetkal se s tím někdo? Fabia r.v. 2008 1.2HTP 12v kombik.

Když přejedu trosičku větší nerovnost tak ze zadu hrozna rána, jako kov na kov. 5 Dveře všechno seřízené správně,ty nebouchají. Rezerva a zvedák,taktéž vyzkoušeno, že jsem jej vytáhl a stejně pořád se to projevuje. Začlo to v zimě teďka.

Nevíte někdo co by to mohlo být ? Nesetkal se s tím někdo?

A ještě mi začlo tou zimou když nastartuji jakoby vrzat větrák na 1čku. Po chvilce to přestane. Děla to jen když je -5 a víc. ( př. -10)

A abych nemusel zakládat víc témat...tak....

Ještě mi něco divně lupe v levém sloupku u řidiče uprostřed auta..jde to z toho sloupku...také nemůžu přijít na to, co to může být.

Moc děkuji za rady a zkušenosti a vaše odpovědi.

Takze vetrak mi piska uz pet let , proste to prituhlo , a s tim klepanim , kolik mas najeto ?

• Autor

Takže ten větrák prostě jen tou tuhou zimou. Dobře, děkuji. A mám najeto 86tisíc.

A menil jsi uz na zadni naprave takove ty gumove dorazy ? Tedka si nevspomenu jak se to jmenuje :D

Diky ;) to vis pri praci mi to moc nemysli :D

• Autor

Nene, nic sem tam ještě neměnil. Kde to vůbec najdu ? :-) u té nápravy.

To mě vůbec nenapadlo,že by to mohlo být něco takového.

Kde to najdu? A zjistím sám,zda je to špatné?

A k tomu sloupku? Nevíte? Je to zvuk,lupání,jako když se pohne celá kastla auta a v tom místě jediném to zalupe.Jakoby se to tam lámalo :-D

Nahore nad tlumicem myslim , ja to menil pri 50tis to vis polske tankodromy ;)

Ktery sloupek ? A,B ?

červená šípka → doraz (býva utrhnutý)

modrá šípka → plastová krytka spadne dolu a búcha

post-62595-0-79872700-1355139302_thumb.j

• Autor

Sloupek hned vedle řidiče,který je mezi dveřmi předními a zadními :-) Aha, tak na ty dorazy kouknu a případně je rovnou pak nechám vyměnit. To mě vůbec nenapadlo.. toto :-) Snad to bude tím.

• Autor

Libero1071 - super foto,děkuji. Tak to je paráda. Hned jedu do servisu a nechám to vyměnit. Je fakt,že ten plast mám nějaký volný,ale nevšiml sem si tam toho gumového dorazu vůbec :kol-28:

Libero lip bych to nevysvetlil ;) bral bych takovy komplet s kotoucema :D

Co se tyce toho sloupku me tam lupal ten plast ale to jen ted jak jsme meli -17 jinak klid

tak tak...skúsiť zhodiť to obloženie toho stĺpika a vyskúšať...

• Autor

No mě to v tom lupalo, i když bylo třeba +15. Tak nevím,dá se to nějak vyřešit? Kdyby to dělalo jen v zimě, tak to neřeším :kol-28:

• Autor

Libero a jozzi - fakt díky moc,super rady. Hned jak dojdu domů z práce, mrknu na to :kol-47:

• Autor

A když to budu měnit,musím objednat i ten plast ? Nebo jen ten doraz gumový? Asi jen ten doraz že? Ten plast se dá normálně použít nadále.

presne tak,stačí len doraz...

Mas recht , a neni to ani takova palka ;)

• Autor

Super,hned objednávám :-) A uvidím,doufám že to bude tím,nejde mi teď o to,že bych za to vyhodil ty peníze,to vůůbec,je to zadarmo skoro. Ale jde mi o to,abych tam měl ticho a nebouchalo to :kol-47:

Ještě musím pořešit, dát mezi zadní sedačku a stěnu,o kterou se to opírá nějakou gumu,protože mi vrže při jízdě.. No jo no :kol-17: mám rád hold v autě ticho, i když je fakt,že mi v té fabce furt něco lehce rezonuje,nebo se třepe. To prostě asi lepší nebude.

najprv kukni či sú poškodené,potom objednávaj :)

• Autor

To je fakt kol1

utrhnutý nie je,ale chyť ten doraz rukou a zatlač ho hore až nadoraz do tej hliníkovej časti...

kruci byl jsi ryhlejši :D

• Autor

To sem tak měl celou dobu. Ja jsem ho vytahl dolů. Takže tím to boucháni není :-( takže ještě nějaké nápady ? Byl bych rád,kdybych to nějak vyřešil :-(

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.