Publikováno Prosinec 11, 201212 r Yeti 1.2 pozoruji na volnobeh hodne znatelne blikani zarovek interieru testoval jsem i hlavni svetla proti zdi a problikavaji take jak je brzo tma tak jsem si toho vsimnul ... pozorujete nekdo stejny jev
Prosinec 11, 201212 r Taky to pozoruji. Hlavně při sešlápnutí brzdy. Asi je to bolest Škodovek, první fábie mě to dělala taky a bylo to daleko znatelnější. Teď už jsem zvyklí a neřeším to. Upraveno Prosinec 11, 201212 r od z.docekal
Prosinec 12, 201212 r Autor Nevim u auta teto tridy bych asi cekal vic mozna jsem moc narocny a mam byt rad ze sedim a vubec jedu Upraveno Prosinec 12, 201212 r od Kolicek
Prosinec 12, 201212 r Autor Elektronika pocitace hlida napeti palubni site hodilo by to chybu kdyz by bylo napeti mimo toleranci blika to ale zadny chyby zadna reklamace = kdyz to dela vic aut coz se snazim zjisti bude tento jev normalni Upraveno Prosinec 12, 201212 r od Kolicek
Leden 3, 20178 r Dobrý den, chtěl bych se informovat, zdali jste nějak pokročil v identifikaci problému případně konkrétnímu odstranění "závady". Děkuji Michal.
Leden 3, 20178 r Mám totožný vůz i motorizaci, výbava Experience r.v. 5/2010. Frekvence i intenzita poblikávání se nijak nemění v závislosti na počtu zapnutých zařízení nebo rozsvícení dalších světel.
Leden 21, 20178 r Zdravím, tak kolísání intenzity osvětlení vyřešeno. Autobaterie po diagnostice na 25% kapacity. Po výměně za novou vše zatím funguje bez problémů.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.