leonista Vloženo 20. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2012 Zdravím odišiel my asi posilovač mám tvrdý brzdový pedál. Už som skontroloval aj hadičku aj podlakovka má výborný tah .Teraz ma zaujíma ako mám kúpiť nový lebo v jednej predajni my ponúkali jeden dost lacno stým že je len jeden druh a netreba si lámať hlavu stým čo tam mám za vybavu myslím tým ABS alebo ESP že to pasuje na všetky aký je v nich rozdiel ak už je??? .Ja na mojom mám iba ABS a chcem ešte vedieť či dostanem ten celý cilinder von bez toho aby som musel odpájať kocku ABS ???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MISANEK58 Vloženo 28. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2012 A nemaš nekde ulomenou podlakovou hadičku?turbo ma jaky zatah? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
leonista Vloženo 29. Prosinec 2012 Autor Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2012 turbo tahá normálne a hadičku som už vymenil ale výsledok ostal nezmenený tvrdý brzdový pedál (( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mysko Vloženo 31. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2012 cely ten cilinder ma pristup jak k penezom.... a abs musis demontovat. ja som menil, a nakonec som mal v piiip podtlakove cerpadlo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.