Miso55 Vloženo 21. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2012 (editace) Zdravim vas, zaujimam sa, ci niekto z vas nahodou neskusal tieto H7 blue xenon (pripadne aj ine H7 ako xenon, od ineho vyrobcu ) ? Viete mi povedat ako to svieti oproti klasickym H7 ? Oplati sa to vyskusat ? Tu je odkaz : http://www.angeleyes.sk/277/0/0/detail/2530/%8Eiarovky+Philips+H7+Blue+Vision+Xenon+effect+%2B+W5W,+2+ks.html Na oktavii mam v prednych parkovackach namontovane modre ledky a preto by som k nim chcel pridat tieto H7 blue xenon. Vopred vdaka. Editováno: 21. Prosinec 2012, autor: Miso55 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
samurai Vloženo 21. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2012 Ty jsem měl, byly drahé jako čert a v noci na mokru jsem chtěl mít ve světlech raději svíčky, než tyhle žárovky, nebylo vůbec nic vidět. Ale hezky osvětlovaly značky a pruhy (když byly), takže šly pryč a přišly myslím Silverstary, které sice neohromují modrou barvou, ale bíle a silně svítí... To bylo kdysi, teď už jsou ještě Nightbreakery, Tungsramy atd... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miso55 Vloženo 21. Prosinec 2012 Autor Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2012 a vies mi poradit alternativu miesto tych Philipsov ? Take H7 co budu svietit hlavne na modro a bude sa dat s nimi vidiet aj v noci ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malé zvíře Vloženo 21. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2012 Můžeš mít buď žárovky které svítí modře, nebo žárovky se kterými je v noci vidět. Obojí dohromady nejde... dřív jsem měl podobný choutky a za podobný tuzérský žárovky jsem vyházel spoustu peněz a všechny stály za houby. Kup si Osram NB+, ty svítí celkem slušně bíle a hlavně je s nimi vidět. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
celeston Vloženo 21. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2012 Jo jo s Osram NB + je vidět nejlíp. Pokud chceš bílé světlo tak Osram blue efekt hyper,ale za mokra nic neuvidíš.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BiGGy Vloženo 27. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2012 S tema Hyper sice nevidis ze mokra ale přes den.v Noci za mokra vidiš. Zatim ze vsech bilych co jsem zkoušel vitezi osram hyper ale je jasne ze NB jsou v noci lepší ale jsou žluté. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radek253 Vloženo 30. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2012 Zkoušel jsem toho taky víc, a nejlepší za mokra pro mě NB, anebo vyměnit světla za světla s čočkou-mám je teď na služební Octě(FL), NB jsou na domácí(před FL-dřív byla služební). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
S0T0 Vloženo 3. leden 2013 Sdílet Vloženo 3. leden 2013 já nahodil světla s čočkou a spokojenost, jen pro zajímavost jak se liší žárovky PIAA/Philips http://moje.auto.cz/?sekce=foto&im_id=im_5050bed23898b&ga_id=GA_500275ed60c93 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 3. leden 2013 Sdílet Vloženo 3. leden 2013 Tak jsem ty H7 philips blue vision dal do scouta před FL a svítí to pěkně, ladí to s xenony a svítí to více. Ty staré H7 byly asi za 130 tisíc už naprd... Parkovačky jsem nechal žluté, jelikož jsou u blinkru, tka to do toho vůbec nezasahuje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
samurai Vloženo 4. leden 2013 Sdílet Vloženo 4. leden 2013 Už to tedy asi neplatí, ale já když kdysi ty Philipsy BlueVision kupoval, tak byly jen v sadě s parkovačkami. Jak jsem byl z H7 nešťastný, tak ty parkovačky svítily hezky a ke xenonům měly mnohem lepší barvu než klasiky... A k příspěvku nahoře - rozdíl je ten, že Philips se smí používat na veřejných komunikacích, PIAA ne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 4. leden 2013 Sdílet Vloženo 4. leden 2013 jj jsou tam taky parkovačky, ty jsem dal matce do audiny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
S0T0 Vloženo 6. leden 2013 Sdílet Vloženo 6. leden 2013 samurai: jj proto tam byly jen na vyzkoušení, navíc kombinace šero+mokro pro ně byla naprosto smrtelná ale i tak mne udivilo, jakou barvičku vykouzlili, navíc některé PIAA maj i homologaci, ale ta cena... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.