Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Philips H7 Blue Vision Xenon effect - skusal niekto z vas ?

Doporučené odpovědi

Publikováno

Zdravim vas, zaujimam sa, ci niekto z vas nahodou neskusal tieto H7 blue xenon (pripadne aj ine H7 ako xenon, od ineho vyrobcu ) ? Viete mi povedat ako to svieti oproti klasickym H7 ? Oplati sa to vyskusat ? Tu je odkaz :

http://www.angeleyes.sk/277/0/0/detail/2530/%8Eiarovky+Philips+H7+Blue+Vision+Xenon+effect+%2B+W5W,+2+ks.html

Na oktavii mam v prednych parkovackach namontovane modre ledky a preto by som k nim chcel pridat tieto H7 blue xenon.

Vopred vdaka.

Upraveno od Miso55

Ty jsem měl, byly drahé jako čert a v noci na mokru jsem chtěl mít ve světlech raději svíčky, než tyhle žárovky, nebylo vůbec nic vidět. Ale hezky osvětlovaly značky a pruhy (když byly), takže šly pryč a přišly myslím Silverstary, které sice neohromují modrou barvou, ale bíle a silně svítí... To bylo kdysi, teď už jsou ještě Nightbreakery, Tungsramy atd...

• Autor

a vies mi poradit alternativu miesto tych Philipsov ? Take H7 co budu svietit hlavne na modro a bude sa dat s nimi vidiet aj v noci ?

Můžeš mít buď žárovky které svítí modře, nebo žárovky se kterými je v noci vidět. Obojí dohromady nejde... dřív jsem měl podobný choutky a za podobný tuzérský žárovky jsem vyházel spoustu peněz a všechny stály za houby. Kup si Osram NB+, ty svítí celkem slušně bíle a hlavně je s nimi vidět.

Jo jo s Osram NB + je vidět nejlíp. Pokud chceš bílé světlo tak Osram blue efekt hyper,ale za mokra nic neuvidíš..

S tema Hyper sice nevidis ze mokra ale přes den.v Noci za mokra vidiš. Zatim ze vsech bilych co jsem zkoušel vitezi osram hyper ale je jasne ze NB jsou v noci lepší ale jsou žluté.

Zkoušel jsem toho taky víc, a nejlepší za mokra pro mě NB, anebo vyměnit světla za světla s čočkou-mám je teď na služební Octě(FL), NB jsou na domácí(před FL-dřív byla služební).

Tak jsem ty H7 philips blue vision dal do scouta před FL a svítí to pěkně, ladí to s xenony a svítí to více. Ty staré H7 byly asi za 130 tisíc už naprd... Parkovačky jsem nechal žluté, jelikož jsou u blinkru, tka to do toho vůbec nezasahuje.

Už to tedy asi neplatí, ale já když kdysi ty Philipsy BlueVision kupoval, tak byly jen v sadě s parkovačkami. Jak jsem byl z H7 nešťastný, tak ty parkovačky svítily hezky a ke xenonům měly mnohem lepší barvu než klasiky...

A k příspěvku nahoře - rozdíl je ten, že Philips se smí používat na veřejných komunikacích, PIAA ne. :)

jj jsou tam taky parkovačky, ty jsem dal matce do audiny.

samurai: jj proto tam byly jen na vyzkoušení, navíc kombinace šero+mokro pro ně byla naprosto smrtelná :D ale i tak mne udivilo, jakou barvičku vykouzlili, navíc některé PIAA maj i homologaci, ale ta cena...

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.