Přejít na obsah

Philips H7 Blue Vision Xenon effect - skusal niekto z vas ?

Miso55

Doporučené příspěvky

Zdravim vas, zaujimam sa, ci niekto z vas nahodou neskusal tieto H7 blue xenon (pripadne aj ine H7 ako xenon, od ineho vyrobcu ) ? Viete mi povedat ako to svieti oproti klasickym H7 ? Oplati sa to vyskusat ? Tu je odkaz :

http://www.angeleyes.sk/277/0/0/detail/2530/%8Eiarovky+Philips+H7+Blue+Vision+Xenon+effect+%2B+W5W,+2+ks.html

Na oktavii mam v prednych parkovackach namontovane modre ledky a preto by som k nim chcel pridat tieto H7 blue xenon.

Vopred vdaka.

Editováno: , autor: Miso55
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ty jsem měl, byly drahé jako čert a v noci na mokru jsem chtěl mít ve světlech raději svíčky, než tyhle žárovky, nebylo vůbec nic vidět. Ale hezky osvětlovaly značky a pruhy (když byly), takže šly pryč a přišly myslím Silverstary, které sice neohromují modrou barvou, ale bíle a silně svítí... To bylo kdysi, teď už jsou ještě Nightbreakery, Tungsramy atd...

Odkaz ke komentáři

Můžeš mít buď žárovky které svítí modře, nebo žárovky se kterými je v noci vidět. Obojí dohromady nejde... dřív jsem měl podobný choutky a za podobný tuzérský žárovky jsem vyházel spoustu peněz a všechny stály za houby. Kup si Osram NB+, ty svítí celkem slušně bíle a hlavně je s nimi vidět.

Odkaz ke komentáři

Tak jsem ty H7 philips blue vision dal do scouta před FL a svítí to pěkně, ladí to s xenony a svítí to více. Ty staré H7 byly asi za 130 tisíc už naprd... Parkovačky jsem nechal žluté, jelikož jsou u blinkru, tka to do toho vůbec nezasahuje.

Odkaz ke komentáři

Už to tedy asi neplatí, ale já když kdysi ty Philipsy BlueVision kupoval, tak byly jen v sadě s parkovačkami. Jak jsem byl z H7 nešťastný, tak ty parkovačky svítily hezky a ke xenonům měly mnohem lepší barvu než klasiky...

A k příspěvku nahoře - rozdíl je ten, že Philips se smí používat na veřejných komunikacích, PIAA ne. :)

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...