aXerrr Vloženo 27. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2012 Ahoj, jsem na fóru nový a mám nově Octavii II FL RS FSI a mám dotaz ohledně parkovaček. Jsou použity jako parkovačky pouze ztlumené diody? Nebo i žárovka nad potkávacím světlem jako je tomu u normální octávky? Ptám se, protože na autě jsou mračítka a ta část, kde je ta žárovka není vidět a nechci kvůli tomu mračítko sundávat. Díky za odpovědí:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 28. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2012 u RS je obrysovka jen v LED ne v hlavních světlometech. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
samurai Vloženo 28. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2012 (editace) Jako parkovačky svítí jen ztlumené diody. EDIT: Tak dlouho jsem si to ověřoval, až jsem odpověděl tu samou odpověď jako ferda ještě jednou. Editováno: 28. Prosinec 2012, autor: samurai Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aXerrr Vloženo 28. Prosinec 2012 Autor Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2012 díky moc, takže mračítka mohu klidně nechat:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aXerrr Vloženo 28. Prosinec 2012 Autor Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2012 ještě jeden dotaz, zadní mlhovky jsou na obou stranách že? Já, že mi svítí pouze levá, ale žárovka je vpravo také dvouvláknová a je v pořádku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malé zvíře Vloženo 28. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2012 aXerrr: zadní mlhovky jsou sice obě, ale koncern VW defaultně používá pouze tu levou. Pokud chceš svítit oběma tak to musíš nakódovat přes VAG... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aXerrr Vloženo 28. Prosinec 2012 Autor Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2012 díky, trochu kontraproduktivní mít tam dvouvláknovou žárovku a nepoužívat ji:) doufám, že už mne mnoho takových překvapeních nečeká Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radim1234 Vloženo 29. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2012 ....čeká.... :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
samurai Vloženo 29. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2012 Na faceliftu není zapnutí druhé zadní mlhovky tak jednoduché, musí se přes EEPROM a pokud nevíš, co děláš, tak riskuješ, že ti auto bude svítit a blikat jako vánoční stromeček (na to je teď vhodný čas, takže se to bude hodit ). Je to tam i z důvodu vývozu do jiných zemí - malá úspora, ale alespoň nějaká - v Anglii se zapne zase mlhovka v druhém světle a myslím, ale to je jen pocit, že při připojeném vozíku svítí také obě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.