beckman Vloženo 30. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2012 (editace) Ahoj, mám dotaz dodělal jsem manželce na fabku II parkováky koupil jsem origo aby to pěkně vypadalo a fungovalo. No jenže mi to nefunguje chci se proto zeptat hledal jsem už všude možně ale zatím nikde nebyla jasná odpověď. Když parkováky namontuju musím je potom ještě aktivovat pomocí Vag nebo nemusím. Někdo psal že mu to chodilo hned někdo kódoval ale to že to měl i se zobrazením na rádiu. Editováno: 30. Prosinec 2012, autor: beckman Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KoNG Vloženo 30. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2012 musí se to aktivovat VAGEM Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 30. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2012 (editace) musí se to nakodovat vagem a hlavně správně zapojit... vzhledem k tomu že už mi psal že napojil can komfortu na can pohonu tak bych to raději svěřil někomu kdo tomu rozumí.. Editováno: 30. Prosinec 2012, autor: Milhausek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LujdziL Vloženo 30. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2012 No neviem ale mne to hned fungovalo len to treblo spravne nakodovat aby to nevypisovalo chyby a mas to urcite spravne zapojene !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 30. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2012 no nemá určitě, myslí si že když je kabel zelený tak může být na černý a vše připojoval jenom podle toho co si myslel že by to tak mohlo být.. a pak to takhle dopadá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.