FBS_brno Vloženo 22. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2010 Ahoj všichni, nemáte někdo schemata na OCT II Facelift? Cosby, nebo někdo jiný? Mám všechny schemata v PDF na O II předface, Fab I i II, Sup, Room ale od te doby co už nedělám ve škodovce nemám přístup. Díky moc za radu nebo tip. Milda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tdikarlos Vloženo 22. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2010 Tady pohledej-http://www.skodaforum.sk/filebase.php?c=25 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 22. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2010 co přesně potřebuješ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FBS_brno Vloženo 22. Srpen 2010 Autor Sdílet Vloženo 22. Srpen 2010 co přesně potřebuješ? Do budoucna bych chtěl přestavovat na FaceLift, takže mě tak napadá zapojení LED denní lišty v RS FL nárazníku a také mě zajímá zapojení el. sklopných velkých FL zrcátek. Mám možnost koupit zrcátka ale bez motorů (ŘJ) stahování oken. Atd bude toho víc :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paldous Vloženo 23. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2010 mna by zasa zaujimalo, ci nemas (alebo niekto iny) "Ucebni pomucky Skoda", jedna se mi hlavne o dily 4,17, 31, 61 a 73.Je to vse na portal.skoda-auto.com, ale nemam k tomu pristup... nenasel by se nekdo kdo tam muze dovnitr? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FBS_brno Vloženo 2. Září 2010 Autor Sdílet Vloženo 2. Září 2010 Tak schemata jsou, pokud někomu pomůže zapojení xenonových adaptivně natáčecích světel, nebo LED svícení u OCT II RS FL... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FBS_brno Vloženo 2. Září 2010 Autor Sdílet Vloženo 2. Září 2010 Xenony FL Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FBS_brno Vloženo 2. Září 2010 Autor Sdílet Vloženo 2. Září 2010 (editace) Takže kdyby někdo vyzkoušel, ja zatim nemam jak. Vypada to, že při předělávce na FL se bude muset vyměnit ---"jednotka sklonu světel"--- za ---"jednotku adaptivních světlometu a sklonu světel"--... potom normálně natáhnout CanBusy a přepinovat konektory světel. S kódováním je to otázka, jestli bude komunikovat ta nová jednotka adaptivních světel (umístěná za ovladacím panelem topení). Nemáte ještě někdo zkušenost? Díky Edit: a kdyby někdo napsal jaký označení té jednotky adaptivních světel je potřeba... Editováno: 2. Září 2010, autor: FBS_brno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 2. Září 2010 Sdílet Vloženo 2. Září 2010 Vdaka Tie LED svetla som potreboval. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
supsak Vloženo 9. Září 2012 Sdílet Vloženo 9. Září 2012 Ahojte, potreboval na octaviu 2 facelit model 2011, typ motora 1.6-75kw AAB, schemat a to zakladnej elektriky, gatwey, zapojenie budikov, centralnej elektriky, komfortu. Ak by ste nieco mali, budem Vdacny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sideA Vloženo 1. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2012 Muzete se nekdo podelit o ty kompletni schemata na facelift? vsude je jen zakladni verze. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Haillender Vloženo 1. leden 2013 Sdílet Vloženo 1. leden 2013 (editace) Zdravím nemá někdo celé schéma elek. oct. 2 face Editováno: 1. leden 2013, autor: Haillender Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Haillender Vloženo 1. leden 2013 Sdílet Vloženo 1. leden 2013 Taky scháním a nikde nic:-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.