Přejít na obsah

Volant RS(bez airbagu) z bazaru - aku ma asi hodnotu ?

OctaviaIITDI

Doporučené příspěvky

Zdravim, potreboval som zohnat volant (BEZ airbagu) na 2kovu Octaviu a pri hladani som narazil na RSovy za vcelku lakavu cenu - 1.136,70 CZK (vid. PRILOHA). Neviem aky ma takyto pouzity volant bez airbagu hodnotu, ale pri hladani inzeratov a porovnani s inymi( a to iba klasickymi, bez calunenia) bola cena pomaly najnizsia. Ten volant je z octavky ktora mala najazdenych cca. 240tisic, ale na obrazkoch vyzera dost zachovane. Volal som s predavajucim a mozem si ho prist pozriet ak mam zaujem.

Potom som nasiel este jede, drahsi za 1 768,20 CZK. Ale ten uz v reale zrejme neuvidim, nakolko je predajca z opacneho konca republiky (predajca pise ze volant je takmer ako novy).

Co si myslite o tej cene ?

Vdaka.

post-80670-0-34906300-1357287601_thumb.j

post-80670-0-51416700-1357287602_thumb.j

post-80670-0-72744200-1357287603_thumb.j

post-80670-0-07413000-1357287613_thumb.j

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

kuva :( ...to som si vobec neuvedomil, takze moj airbag z klasickej O II na tento RSovy sediet urcite nebude ?

A do akeho klasickeho sa oplati investovat ? Bude napr.sediet klasicky z Octavie 3 aj na Octavku 2 ? Ma zmysel kupovat multifunkcny volant, ked doteraz som tam mal len zakladny(bez tlacidiel), myslim tym, ze ci to nejak vyuzijem do buducna ?

Odkaz ke komentáři

Bag z klasického volantu do RSového pasovat nebude - ty běžné 4ramenné volanty mají airbag obdélníkový, kdežto ty RS mají spíš do trojúhelníku.

To že volant vypadá pěkně ještě nemusí znamenat že je v pořádku. Může se stát že je po bouračce a má třeba utržený věnec.

MF volant má smysl pokud se do auta rozhodneš nasypat spoustu peněz za maxidot, origo navigaci, origo HF sadu,... (teda pokud už tohle všechno nemáš). Taky jsem nad tím uvažoval, ale když jsem viděl kolik by to všechno stálo tak jsem si to rozmyslel a šetřím na obyčejný kožený volant z NF.

Editováno: , autor: malé zvíře
Odkaz ke komentáři

vdaka za odpoved.

S tym MF mas zrejme pravdu. Mam Octaviu r.06 Elegance a nic take tam nemam...

Najlepsie bude asi ako pises, teda kupit ten obycajny a taky co je v poriadku a vyzera dobre. Tu som jeden takyy nasiel s performovanou, dierkovanou kozou proti poteniu ruk za cca.1500 Kc...

Co na neho hovoris ? Je to podla teba dobra cena/kvalita ?

post-80670-0-38561400-1357296466_thumb.j

Editováno: , autor: OctaviaIITDI
Odkaz ke komentáři

Volant vypadá pěkně - budu kupovat stejný. Já nejsem ta správná osoba která by měla radit jestli cena/kvalita OK. V minulosti jsem se spálil a v dobré víře koupil jetý volant "TOP stav" a když jsem ho doma rozbalil tak jsem zjistil že pohledově vypadá super, ale má utržený věnec a mohl jsem ho akorát tak vyhodit... proto si radši připlatím a koupím nový.

Odkaz ke komentáři

Dej sem odkaz, rekl bych ze uvedeny volant neni z O2.

O3 se jeste nezacala prodavat, tak netusim jak je to s volantem a jestli myslis O2 fl, tak ma jiny airbag.

http://forum.skodahome.cz/index.php?app=core&module=attach&section=attach&attach_rel_module=post&attach_id=279850

ten som len nahodou zbadal na nejakom bazare, kde ho dotycny ponukal za cca.60€, takze viac obrazkou zial nemam.

Odkaz ke komentáři

Měl jsem ho v ruce a musim uznat že paradička ;)

Hmm pravda, už od pohledu vypadá velice dobře a pohodlně. Akorát jsem se tam nedočetl jestli za tu cenu je i s airbagem nebo bez. Každopádně ta cena je docela slušná, pokud je to i s bagem.

Tady u nás se asi nic takového neprodává co? Nebo se pletu.

Editováno: , autor: 1968
Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...