OctaviaIITDI Vloženo 4. leden 2013 Sdílet Vloženo 4. leden 2013 Zdravim, potreboval som zohnat volant (BEZ airbagu) na 2kovu Octaviu a pri hladani som narazil na RSovy za vcelku lakavu cenu - 1.136,70 CZK (vid. PRILOHA). Neviem aky ma takyto pouzity volant bez airbagu hodnotu, ale pri hladani inzeratov a porovnani s inymi( a to iba klasickymi, bez calunenia) bola cena pomaly najnizsia. Ten volant je z octavky ktora mala najazdenych cca. 240tisic, ale na obrazkoch vyzera dost zachovane. Volal som s predavajucim a mozem si ho prist pozriet ak mam zaujem. Potom som nasiel este jede, drahsi za 1 768,20 CZK. Ale ten uz v reale zrejme neuvidim, nakolko je predajca z opacneho konca republiky (predajca pise ze volant je takmer ako novy). Co si myslite o tej cene ? Vdaka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stanson Vloženo 4. leden 2013 Sdílet Vloženo 4. leden 2013 Bacha, klasika a RS maji jiny airbag. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OctaviaIITDI Vloženo 4. leden 2013 Autor Sdílet Vloženo 4. leden 2013 kuva ...to som si vobec neuvedomil, takze moj airbag z klasickej O II na tento RSovy sediet urcite nebude ? A do akeho klasickeho sa oplati investovat ? Bude napr.sediet klasicky z Octavie 3 aj na Octavku 2 ? Ma zmysel kupovat multifunkcny volant, ked doteraz som tam mal len zakladny(bez tlacidiel), myslim tym, ze ci to nejak vyuzijem do buducna ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malé zvíře Vloženo 4. leden 2013 Sdílet Vloženo 4. leden 2013 (editace) Bag z klasického volantu do RSového pasovat nebude - ty běžné 4ramenné volanty mají airbag obdélníkový, kdežto ty RS mají spíš do trojúhelníku. To že volant vypadá pěkně ještě nemusí znamenat že je v pořádku. Může se stát že je po bouračce a má třeba utržený věnec. MF volant má smysl pokud se do auta rozhodneš nasypat spoustu peněz za maxidot, origo navigaci, origo HF sadu,... (teda pokud už tohle všechno nemáš). Taky jsem nad tím uvažoval, ale když jsem viděl kolik by to všechno stálo tak jsem si to rozmyslel a šetřím na obyčejný kožený volant z NF. Editováno: 4. leden 2013, autor: malé zvíře Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OctaviaIITDI Vloženo 4. leden 2013 Autor Sdílet Vloženo 4. leden 2013 (editace) vdaka za odpoved. S tym MF mas zrejme pravdu. Mam Octaviu r.06 Elegance a nic take tam nemam... Najlepsie bude asi ako pises, teda kupit ten obycajny a taky co je v poriadku a vyzera dobre. Tu som jeden takyy nasiel s performovanou, dierkovanou kozou proti poteniu ruk za cca.1500 Kc... Co na neho hovoris ? Je to podla teba dobra cena/kvalita ? Editováno: 4. leden 2013, autor: OctaviaIITDI Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malé zvíře Vloženo 4. leden 2013 Sdílet Vloženo 4. leden 2013 Volant vypadá pěkně - budu kupovat stejný. Já nejsem ta správná osoba která by měla radit jestli cena/kvalita OK. V minulosti jsem se spálil a v dobré víře koupil jetý volant "TOP stav" a když jsem ho doma rozbalil tak jsem zjistil že pohledově vypadá super, ale má utržený věnec a mohl jsem ho akorát tak vyhodit... proto si radši připlatím a koupím nový. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stanson Vloženo 6. leden 2013 Sdílet Vloženo 6. leden 2013 (editace) Dej sem odkaz, rekl bych ze uvedeny volant neni z O2. O3 se jeste nezacala prodavat, tak netusim jak je to s volantem a jestli myslis O2 fl, tak ma jiny airbag. Editováno: 6. leden 2013, autor: Stanson Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 6. leden 2013 Sdílet Vloženo 6. leden 2013 Tak ten prvni co je nahore je z Oll vRS ... presne takovy volant se ani jinde nemontoval ... sice byla jeste varianta bez plaketky (fll pred fl) ... Kazdopadne bych jo nekupoval radeji si trosku priplatit a koupit z movejsi verze i z begem ,) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stanson Vloženo 6. leden 2013 Sdílet Vloženo 6. leden 2013 Ja samo myslim ten posledni, ne ten z RS. A k te plaketce, v O2 fl je uplne jiny volant. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
11Petuldo11 Vloženo 7. leden 2013 Sdílet Vloženo 7. leden 2013 3.1.2013 som poslal moj volant v kozi na dobierku za 55€. Skoda, ze som Ta necital skor, urcite by sa ti pacil, menil som ho pri 128tis km za multifunkcny. Nejaku taku cenu hladaj, drahsie sa ti bez airbagu neoplati. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
1968 Vloženo 8. leden 2013 Sdílet Vloženo 8. leden 2013 Hledal jsem na netu,a našel jsem tenhle volant. co na něj říkáte ? http://allegro.pl/kierownica-skoda-octavia-ii-superb-ii-yeti-tuning-i2921901570.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 8. leden 2013 Sdílet Vloženo 8. leden 2013 Měl jsem ho v ruce a musim uznat že paradička Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OctaviaIITDI Vloženo 8. leden 2013 Autor Sdílet Vloženo 8. leden 2013 Dej sem odkaz, rekl bych ze uvedeny volant neni z O2. O3 se jeste nezacala prodavat, tak netusim jak je to s volantem a jestli myslis O2 fl, tak ma jiny airbag. http://forum.skodahome.cz/index.php?app=core&module=attach§ion=attach&attach_rel_module=post&attach_id=279850 ten som len nahodou zbadal na nejakom bazare, kde ho dotycny ponukal za cca.60€, takze viac obrazkou zial nemam. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
1968 Vloženo 9. leden 2013 Sdílet Vloženo 9. leden 2013 (editace) Měl jsem ho v ruce a musim uznat že paradička Hmm pravda, už od pohledu vypadá velice dobře a pohodlně. Akorát jsem se tam nedočetl jestli za tu cenu je i s airbagem nebo bez. Každopádně ta cena je docela slušná, pokud je to i s bagem.Tady u nás se asi nic takového neprodává co? Nebo se pletu. Editováno: 9. leden 2013, autor: 1968 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 9. leden 2013 Sdílet Vloženo 9. leden 2013 Je to zakazkova vyroba z nemecka , a prodava jej bez begu ... ono nevim davat skoro osmičku za volant by se mi nechtělo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
1968 Vloženo 10. leden 2013 Sdílet Vloženo 10. leden 2013 No bez bagu je to fakt docela randál,ale vypadá hezky. Až budu mít zbytečný prachy tak si ho koupím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 10. leden 2013 Sdílet Vloženo 10. leden 2013 To ja spise uvazuju zebych si koupil naky vw volant a jen prehodil znak zas to neni tak slozity a treba ten z pola a golfa gti neni k zahozeni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
1968 Vloženo 10. leden 2013 Sdílet Vloženo 10. leden 2013 Myslíš že tam půjde nandat bez nějakých úprav? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 10. leden 2013 Sdílet Vloženo 10. leden 2013 Jedina uprava co by se musela provezt by bylo prendani kabliku na begu a vymena znaku , to je vse proto me to tak laka , a jak se kouknes na allegro na volanty tak i ceny nejsou tak strasne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stanson Vloženo 10. leden 2013 Sdílet Vloženo 10. leden 2013 http://forum.skodaho...ttach_id=279850 ten som len nahodou zbadal na nejakom bazare, kde ho dotycny ponukal za cca.60€, takze viac obrazkou zial nemam. Perforovaná kůže do O2 vypadá takto. http://www.skodateile.cz/index.php?pg=product∏=136&menu=%C5%A0koda%7COctavia%20II%28A5%29%7CVolanty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 10. leden 2013 Sdílet Vloženo 10. leden 2013 To je perforovana kuže pro Oll předface s tim že mam dojem že v originale nikdy nebyla k pořizeni a ten volant v odkaze je přešity Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stanson Vloženo 10. leden 2013 Sdílet Vloženo 10. leden 2013 To je jen pro představu, kdyby jsi si otevřel odkaz v citovaném příspěvku, tak by došlo, proč to sem dávám. Na zmiňovaném obrázku totiž není volant z Octavie 2 jak jsem psal dříve. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
11Petuldo11 Vloženo 12. leden 2013 Sdílet Vloženo 12. leden 2013 http://forum.skodaho...ttach_id=279850 ten som len nahodou zbadal na nejakom bazare, kde ho dotycny ponukal za cca.60€, takze viac obrazkou zial nemam. tento volant, co si sem dal je na jednotkovu octaviu. http://www.nd-skoda-volkswagen.cz/images_zbozi/3548_1.jpg Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
11Petuldo11 Vloženo 12. leden 2013 Sdílet Vloženo 12. leden 2013 Hledal jsem na netu,a našel jsem tenhle volant. co na něj říkáte ? http://allegro.pl/ki...2921901570.html Vsimnite si tu napadnu podobnost tvaru venca http://www.svetmotorov.sk/img/2012-07/c6_Peugeot_301.jpg Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 12. leden 2013 Sdílet Vloženo 12. leden 2013 No on byl inspirovanej vw Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.